Înapoi la listarea arhivei

23 Noiembrie 2012 - Sens unic de circulatie in zona mall-ului din Gheorgheni

Pe aleea aflata intre lacul din Gheorgheni si centrul comercial Iulius Mall a fost instituit sens unic de circulatie, informeaza Primaria.

23 Noiembrie 2012 - Linia experimentala RATUC de pe strada Mehedinti: s-au stabilit statiile si programul

Primaria municipiului Cluj-Napoca si RATUC au anuntat ca, incepand cu 26 noiembrie se introduce cu caracter experimental linia de transport 19, pe traseul str.adaIzlazului - strada Campului - strada

23 Noiembrie 2012 - Fostul director al Operei Romane din Cluj, amendat pentru conflict de interese

Rares Trifan, fostul director al Operei Nationale Romane din Clu, a fost achitat definitiv, pe latura penala, in dosarul in care era acuzat de conflict de interese. Totusi, ICCJ i-a aplicat o amenda

23 Noiembrie 2012 - Cea mai scurta linie de transport, pe cea mai aglomerata strada a Clujului. Vezi orarul autobuzului de pe Mehedinti

Primaria din Cluj-Napoca anunta astazi orarul si statiile celei mai scurte linii de transport din comun din oras, cea de pe cea mai aglomerata strada a Clujului, Mehedinti.

23 Noiembrie 2012 - Ce cauta DIICOT la clubul lui Paszkany. FC Moscova acuza o teapa de 650.000 de euro

Campioana Romaniei la fotbal, CFR Cluj, este acuzata de reprezentatii clubului moscovit FC Moscova ca si-a insusit suma de 650.000 de euro din transferul jucatorului Mikael Dorsin.

23 Noiembrie 2012 - Jandarmii au descoperit muzica "piratata" in doua localuri dintre blocurile din Turda

Jandarmii au descoperit un local unde se difuzeaza muzica piratata, si nu oriunde, ci intre blocurile din Turda. Jandarmii au descoperit ieri 24 de CD-uri fara fonograma, in doua localuri.

23 Noiembrie 2012 - Mircia Giurgiu calcat in picioare pe strada Motilor din Cluj

Candidatul USL, Mircia Giurgiu, a ajuns sa fie "calcat in picioare" de trecatorii de pe strada Motiilor, din Cluj-Napoca.

23 Noiembrie 2012 - Peste 1400 de locuri de munca disponibile pentru someri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, anunta ca la nivel national sunt disponibile 8.516 locuri de munca.

23 Noiembrie 2012 - Zboruri intarziate din nou pe Aeroportul Cluj-Napoca

Doar o zi a durat vremea buna la Cluj. Astazi, ceata a dat din nou peste cap programul zborurilor de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

23 Noiembrie 2012 - Seful Judecatoriei Turda se iubeste cu o avocata focoasa pe care o si FAVORIZA in instanta: "Isi dadeau SMS -uri in instanta"

Presedintele Judecatoriei Turda, Horia Tocan, a dat "foc" instantei dupa ce s-a aflat ca era implicat intr-o relatie cu tanara avocata, Iulia Costin, pe care a si favorizat-o in instanta.

23 Noiembrie 2012 - Avertizare de ceata in Cluj si in alte cinci judete din centrul tarii

Meteorologii au avertizat, azi dimineata, ca in judetele Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita, Alba, Mures si Cluj este ceata, vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

23 Noiembrie 2012 - "Elevul anului 2011" e fan Armani si viseaza la un prototip Audi! Cel mai bogat adolescent din Cluj are o casa cu sase garaje!

Unul dintre cei mai fericiti adolescenti din Romania este, fara indoiala, Patrick Ciorcila. Desemnat "Elevul anului 2011" in Cluj, pustiul sta intr-o casa cu sase garaje si asteapta sa implineasca 18

23 Noiembrie 2012 - Organizatorii "Interferente": Vor fi 12 zile cu spectacole, cate doua piese pe zi

Festivalul International de Teatru "Interferente", ce se va desfasura la Cluj-Napoca intre 27 noiembrie si 9 decembrie, a fost prezentat oficial ieri.

23 Noiembrie 2012 - Ce salarii ofera italienii de la DeLonghi muncitorilor care vor lucra la Jucu

Italienii de la DeLonghi nu sunt foarte deschisi la punga cand vine vorba despre salariile promise clujenilor care vor lucra in fabrica de la Jucu.

23 Noiembrie 2012 - Vor record de goluri: "ceferistii" incearca sa-si spulbere rivala in derby

"U" Cluj - CFR Cluj se joaca maine, iar meciul pare mai dezechilibrat ca niciodata din punct de vedere valoric. Conducerea din Gruia le-a transmis jucatorilor ca vrea "festival de goluri".

23 Noiembrie 2012 - Politist din Turda, condamnat la inchisoare pentru ca a batut un suspect

Un politist clujean a fost condamnat la inchisoare dupa ce a luat la bataie un suspect, pentru a-l forta sa recunoasca furtul de care era acuzat. Suspectul a ajuns in spital, scrie ziuadecluj.ro.

23 Noiembrie 2012 - Un procuror clujean, "tras pe dreapta" pentru ca nu ar fi facut "marea scoatere" intr-un dosar cu iz radioactiv

Un dosar in care era cercetata o institutie publica pentru deversarea de substante radioactive in canalizarea orasului a starnit un conflict deschis intre doi procurori, sef si subordonat, de la