Înapoi la listarea arhivei

16 Februarie 2013 - Marsul biciclistilor, ajuns la editia a 65-a

Toti clujenii care au bicicleta sunt asteptati sa ia startul, sambata, la o noua editie a Marsului biciclistilor, organizat de Clubul de Cicloturism "Napoca".

16 Februarie 2013 - Dumitru Matis, Decanul facultatii de Stiinte Economice Cluj a incercat sa se sinucida

Decanul Facultatii de Stiinte Economice din Cluj, Dumitru Matis, a incercat sa isi puna capat zilelor aruncandu-se de la etaj.

16 Februarie 2013 - Boc: Blaga greseste, presedintele Traian Basescu nu a fost si nu este adversarul PDL

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, vineri, ca Vasile Blaga greseste pentru ca isi concentreaza atacul asupra fostului Guvern PDL si a presedintelui Traian Basescu, "si nu asupra

16 Februarie 2013 - Tentativa de suicid in Gheorgheni

Pompierii clujeni intervin in aceste momente pe strada Saparotilor din cartierul Ghoergheni dupa ce au fost alertati ca o persoana a incercat sa isi ia viata.

16 Februarie 2013 - Tacere in Gruia - Internazionale Milano - CFR Cluj, 2-0

Internazionale Milano a invins pe stadionul "Giuseppe Meazza" CFR Cluj cu 2-0 in meciul considerat "cel mai important meci din istoria clubului", potrivit cfr1907.ro.

16 Februarie 2013 - Sens giratoriu in Zorilor - intersectia str Observatorului - str Gheorghe Dima - str Lunii

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta ca incepand cu data de 16 februarie 2013 se reorganizeaza circulatia in intersectia str. Observatorului - str. Gheorghe Dima - str. Lunii ca si intersectie cu

16 Februarie 2013 - Silicon Valley" la Cluj: Investitia e estimata la 300 de milioane de euro

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj cauta un teren cu o suprafata de 300 de hectare pentru construirea unui orasel de genul "Silicon Valley", care sa reuneasca firme de IT si locuinte pentru

16 Februarie 2013 - Expozitie comemorativa dedicata victimelor comunismului, la Muzeul Turda

Joi, incepand cu orele 16:00, Muzeul de Istorie Turda, alaturi de Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului, vor organiza o expozitie comemorativa dedicata victimelor comunismului.