Înapoi la listarea arhivei

26 Aprilie 2013 - Parcul industrial din Campia Turzii bate pasul pe loc: Radu Hanga repeta ce-a zis si acum o luna!

Primarul Radu Hanga se face de rusine tot mai des! Dupa ce acum o luna a spus ca administratia locala intentioneaza sa achizitioneze teren de la proprietari, pentru a construi un parc industrial, la

26 Aprilie 2013 - Traficul spre Curmatura, inchis de 1 Mai

"De asemenea, intre orele 10-13, se inchide traficul pe ruta Poplaca-Scoala Generala -intrarea in Sibiu, zona Inspectoratul Judetean de Jandarmi", anunta CJ Sibiu.

26 Aprilie 2013 - Sezatoare in Tara Hategului

Actiunea va fi gazduita de Centrul de vizitare al Parcului National Retezat, din satul Nucsoara - comuna Salasu de Sus si va avea loc in ajun de Rusalii, pe 22 iunie 2013.

26 Aprilie 2013 - Peste 250 de jandarmi, mobilizati pentru meciul dintre CFR si Steaua

Peste 250 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj vor asigura masurile de ordine publica la meciul de fotbal dintre echipele "F.C.

26 Aprilie 2013 - Incendiu la o hala de pe strada Tudor Vladimirescu

Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la acoperisul unei hale de pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj-Napoca.

26 Aprilie 2013 - Ceahlaul - "U" Cluj, alt meci de sase puncte

Universitatea Cluj va juca in aceasta seara un meci important in lupta pentru evitarea retrogradarii, in deplasare cu Ceahlaul Piatra Neamt.

26 Aprilie 2013 - Clujul vrea sa fie Gazda Mondiala a Zilei Internationale a Jazzului

Asociatia Transylvania Cultural Community a inceput demersurile necesare pentru ca Municipiul Cluj-Napoca sa primeasca titulatura de "Gazda Mondiala a Jazzului". UNESCO este autoritatea care

26 Aprilie 2013 - Delegatii straine in vizita la prietenii lor de la Colegiul National "Mihai Viteazul"

Oaspetii Colegiului National "Mihai Viteazul", sositi din mai multe tari, au fost intampinati cu bratele deschise de catre conducerea institutiei, elevii implicati in proiect si de profesorii

26 Aprilie 2013 - Spectacol de magie la Campia Turzii

Dupa-amiaza zilei de miercuri, 24 aprilie a fost una ceva mai speciala cel putin pentru o parte din copiii de la Campia Turzii.

26 Aprilie 2013 - Rugby.Prima etapa a Campionatului Regional de Juniori U16, la Campia Turzii

In perioada 27-28 aprilie se va desfasura la Campia Turzii, pe terenul din cadrul Complexului Sportiv "La Broscuta" etapa I a Campionatului Regional de Juniori U16. Vor participa echipele: "U"

26 Aprilie 2013 - USL sustine investitiile din zona Turzii

Cu doua zile in urma, Guvernul Romaniei, prin Ministerul Sanatatii, a alocat aproape 2 milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi) pentru continuarea lucrarilor de extindere si reparare a

26 Aprilie 2013 - Un tanar de 28 de ani a murit in accident, in Fundatura

Un accident mortal de circulatie a avut loc joi dupa-amiaza, in jurul orei 19:30, pe DN1C in localitatea clujeana Fundatura.

26 Aprilie 2013 - Atelierul de teatru Ion Ratiu are premiera luni: Se joaca piesa GAITELE, la Teatrul Municipal!

Atelierul de teatru "Ion Ratiu" va invita luni, 29 aprilie, ora 19.00 la Teatrul Municipal Turda la premiera spectacolului "Gaitele" de Alexandru Kiritescu, in regia lui Cornel Miron.

26 Aprilie 2013 - Volei, Camp.Judetean: Voleibalistii CSM-ului, infranti de studentii de la Agronomie!

Joi seara, in Sala Sporturilor ''Ioan Stanatiev'' din Campia Turzii s-a disputat partida de volei dintre CSM II Campia Turzii si CS Agronomia Cluj-Napoca, partida ce conta pentru ultima etapa a

26 Aprilie 2013 - "U" se afla in grafic in procesul de insolventa. Vineri e primul verdict al comisiei de licentiere

Tribunalul Comercial a definitivat joi tabloul credal, iar Horia Tiril a depus planul de reorganizare a societatii.

26 Aprilie 2013 - Un mort si un ranit grav in urma unui accident in localitatea clujeana Fundatura

Accidentul a avut loc dupa ce o masina marca Opel, care stationa pe banda de circulatie dinspre Cluj spre Dej pentru a vira la stanga, a fost lovita din spate de o alta masina, marca BMW.

26 Aprilie 2013 - O masina de gunoi, blocata intr-o groapa dupa ce soseaua s-a surpat

Incidentul a avut loc pe strada Colonistilor din cartierul Aradul Nou, unde au loc lucrari la reteaua de canalizare, informeaza Mediafax.

26 Aprilie 2013 - Rugby, juniori U16: In acest weekend, la Campia Turzii se disputa prima etapa a Campionatului regional de juniori

La sfarsitul acestei saptamani, terenul din incinta modernei baze de agrement ''La Broscuta'' din Campia Turzii, va fi gazda primei etape din Campionatul Regional de Juniori U16 Transilvania.

26 Aprilie 2013 - Clujeanul Ioan Draja a fost luat in razboi de pe bancile scolii: "Vedeai cum cade unul la stanga, altul la dreapta"

Putini veterani de razboi mai traiesc in judetul Cluj.Unul dintre ei este Ioan Draja, nascut la Turda in data de 16 septembrie 1924.

26 Aprilie 2013 - Abandonate de Udrea, drumurile Clujului se reintorc acasa

Drumurile Clujului, pe care "Blonda de la Cotroceni" s-a angajat sa le refaca, vor fi incluse in patrimoniul administratiei judetene.