Înapoi la listarea arhivei

03 Iunie 2013 - Medic legist clujean, trimis in judecata dupa ce a falsificat o expertiza medico-legala

Medic legist Dan Paul Mucichescu, de la Instititul de Medicina Legala (IML) Cluj, a fost trimis in judecata dupa ce a "falsificat" o expertiza medico-legala, in cazul barbatului din Dej batut de

03 Iunie 2013 - Parlamentarii clujeni nu vor ca maghiara sa fie recunoscuta prin Constitutie ca limba regionala

Comisia parlamentara pentru modificarea Constitutiei a inceput sa lucreze la proiectul privind Legea fundamentala, dupa ce saptamana trecuta au fost depuse mai multe amendamente de catre partidele

03 Iunie 2013 - Cercetator clujean, intre cei mai buni inventatori europeni ai anului

Cercetatorul clujean Daniel Marcu se numara intre oamenii de stiinta nominalizatii la premiul Inventatorul European al Anului, acordat de European Patent Office (EPO).

03 Iunie 2013 - Mircea Rednic e la Cluj si discuta cu Arpad Paszkany

Mircea Rednic, pus pe liber de Standard Liege, se afla la Cluj-Napoca si poarta negocieri cu Arpad Paszkany.

03 Iunie 2013 - Se deschid inscrierile la scoala de politie din Cluj. Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Politia Romana anunta azi ca deschide inscrierile pentru admiterea in structurile sale de invatamant, inclusiv la scoala din Cluj, unde sunt deschise 160 de locuri.

03 Iunie 2013 - Cea mai scurta vacanta in Gruia: CFR se va reuni peste 12 zile!

CFR Cluj a avut un sezon aproape perfect pe plan extern, unde a reusit sa stabileasca un adevarat record pentru echipele romanesti: 10 puncte acumulate in grupele Champions League.

03 Iunie 2013 - Doi clujeni si un bihorean suspectati de frauda de 45.000 de lei

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Bihor au finalizat cercetarile fata de N.D., de 54 de ani, din Oradea, M.M., de 42 de ani, din Gherla, judetul Cluj si impotriva lui C

03 Iunie 2013 - Inca o luna pentru testari gratuite ale alunitelor la Cluj

Clujencele mai au o luna in care pot beneficia de consultatii dermatologice gratuite si de sfaturi specializate pentru preventia cancerului de piele in cadrul campaniei Zilele Protectiei Solare.

03 Iunie 2013 - Profesoara care a sesizat plagiatul, mustrata de UBB

Comisia de Etica a Universitatii Babes-Bolyai a decis desfacerea disciplinara a contractului de munca a profesorului Gheorghe Popescu, acuzat de plagiat, insa nici cea care a descoperit frauda nu a

03 Iunie 2013 - Ileana Ardelean expune in luna iunie la Biblioteca Municipala Turda

In aceasta luna, expozitia de arta plastica pe care Biblioteca Municipala *Teodor Murasanu* o prezinta utilizatorilor sai, si tuturor celor care ii cala pragul, apartine doamnei Ileana Ardelean.

03 Iunie 2013 - Spitalul din Turda scoate la concurs un post de economist

Unitatea medicala organizeaza in data de 10.06.2013, orele 10:00, concurs pentru ocuparea urmatorului post pe perioada determinata: 1 post de economist IA la Serv.Financiar Contabil.

03 Iunie 2013 - Clujul va avea un Aquapark la Baile Someseni. Care este termenul de finalizare

Clujul va avea un Aquapark pe terenul pe care au functionat in trecut Baile Someseni, investitia urmand sa fie facuta din fonduri private, cu sustinerea Primariei Cluj-Napoca.

03 Iunie 2013 - Mihai Razvan Ungureanu: Ce ma leaga de Cluj

Fost ministrul al Externelor, fost sef al Serviciului de Informatii Externe si fost premier al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu a vorbit, pentru cotidianul nostru, despre insemnatatea Clujului.

03 Iunie 2013 - Un caine spanzurat si lasat sa moara in Floresti starneste scandal international in Anglia

Doua britanice au decis sa protesteze intr-un mod inedit fata de ceea ce, spun ele, este inadmisibil sa se intample in Romania.

03 Iunie 2013 - Boc: In 4 ani am putea avea un pasaj subteran prin Cluj-Napoca. Nu vad autostrazi suspendate

Pe sub Cluj-Napoca ar putea fi functional un pasaj subteran in circa 4 ani de zile, a anuntat primarul Emil Boc.

03 Iunie 2013 - Strada Borhanci s-a "rupt" din cauza traficului greu, care merge la Centura Valcele-Apahida

Strada Borhanci, inaugurata in 2012 dupa o investitie de 7 milioane de lei, a avut nevoie de reparatii pentru ca s-a "rupt" in cateva locuri.

03 Iunie 2013 - "U" Mobitelco, campioana U-17!

Echipa de juniori U-17 de la "U" Mobitelco, pregatita de Razvan Cenean, Mihai Popa, si Horia Pascu, a castigat medaliile de aur la Turneul Final al Campionatului National.

03 Iunie 2013 - Sute de soferi au fost amendati in acest weekend la Cluj

In perioada 31 mai- 03 iunie politistii clujeni au aplicat 355 sanctiuni contraventionale, dintre care 84 au fost privind ordinea si linistea publica, 11 privind protejarea populatiei impotriva unor

03 Iunie 2013 - Concurs de modelaj "Personaje fantastice"

Imaginatia copiilor de la mai multe scoli turdene a fost pusa la incercare la cea de-a cincea editie a concursului de modelaj "Personaje Fantastice".

03 Iunie 2013 - Un nou termen in "dosarul Apostu"

Sorin Apostu va face o noua declaratie in fata instantei de judecata. La termenul trecut a fost adusa si denuntatoarea fostului primar, Aspazia Droniuc.

03 Iunie 2013 - Opt medalii pentru clujeni la Campionatul National de Culturism de la Slobozia

17 sportivi clujeni au evoluat pe podiumul acestor nationale, iar din acestia, 4 sportivi ai CSU Cluj au luat medalii. "Suntem bucurosi pentru evolutia pe care am avut-o. Intotdeauna se poate mai

03 Iunie 2013 - UBB o acuza pe profesoara care a sesizat plagiatul ca a incalcat Codul Etic

Valeria Gidiu a gresit, considera Comisia de Etica a UBB, deoarece a facut declaratii in presa inainte de a sesiza oficial institutia.

03 Iunie 2013 - Gradinita TIFF isi deschide astazi portile!

Pentru al patrulea an consecutiv, in curtea Muzeului de Arta din Cluj, pe cei mici ii asteapta un loc de joaca special, Gradinita TIFF.

03 Iunie 2013 - Apa va fi oprita luni pe mai multe strazi din Cluj

Compania de Apa Somes anunta sistarea furnizarea apei pe mai multe strazi, in vederea efectuarii unor lucrari de remediere avarii si reabilitare a retelei de alimentare cu apa, lucrari pentru care nu

03 Iunie 2013 - Patroana Jeni Clapa, condamnata pentru "tepe" date unor hoteluri din Austria

Jenica Clapa, zisa "Jeni", proprietara unei agentii de turism din oras, a fost condamnata la doi ani de inchisoare, cu suspendare, de Judecatoria Cluj-Napoca, intr-un dosar in care a fost acuzata ca

03 Iunie 2013 - Clanul Siserman ajuta in afara legii orbii sa schieze

Familia Siserman lupta din umbra pentru procesul lui Ovidiu Babos, un orb inchipuit.

03 Iunie 2013 - Expertii din "Jaf la BT" citesc Patul lui Procust

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc un nou termen in cazul "Jaf la BT" pentru a se face o a patra expertiza a inaltimii celor doi autori ai jafului.

03 Iunie 2013 - Rechizitorul primului medic legist trimis in judecata

Gazeta de Cluj va prezinta file din rechizitoriul primului medic legist din Cluj-Napoca trimis in judecata. Paul Mucichescu este un apropriat al familiei Siserman, una dintre cele mai influente

03 Iunie 2013 - Bye, bye, Bechtel! Clujul ramane cu cea mai scumpa autostrada

Clujul trebuia sa infloreasca datorita Autostrazii Transilvania.

03 Iunie 2013 - Primaria a semnat contractul pentru Centrul de 11 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca a anuntat saptamana trecuta semnarea contractului pentru lucrarile de executie la "Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative" (CREIC). Este vorba de asocierea