Înapoi la listarea arhivei

26 Iunie 2013 - "Puriul" si-a definitivat staff-ul tehnic pentru CFR Cluj. Cu cine lucreaza in sezonul urmator

Tehnicianul "feroviarilor" a stabilit cu cine colaboreaza in urmatorul sezon.

26 Iunie 2013 - Un fost ziarist la Europa Libera si Vocea Americii isi lanseaza volumul de amintiri vineri la Cluj

Un volum de amintiri scris de fostul ziarist la Europa Libera si Vocea Americii Mircea Carp va fi lansat vineri la Cluj.

26 Iunie 2013 - Peste 50% dintre angajatii Aeroportului Cluj au fost pregatiti prin fonduri europene

Angajatii aeroporturilor din Romania, printre care si cei ai Aeroportului International Cluj-Napoca, au beneficiat in ultimii doi ani de cursuri pentru formarea profesionala in cadrul unui proiect cu

26 Iunie 2013 - Sperante pentru "U": Mircea Sandu recunoaste ca TAS ar putea sa le dea dreptate clujenilor!

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a dat un pas inapoi, dupa ce in urma cu cateva saptamani afirma ca Liga 1 ar trebui sa numere mai putine echipe din editia viitoare.

26 Iunie 2013 - CLUJ Ziua Nationala a drapelului, zi de doliu

Evenimentele solemne au debutat cu o slujba de sfintire a drapelului, dupa care acesta a fost binecuvantat de IPS Andrei Andreicut si inaltat pe catarg in Piata Avram Iancu.

26 Iunie 2013 - Boc a economisit peste 50.000 de lei intr-un an. Ce avere are primarul Clujului

Edilul Clujului are in conturile bancare suma de 303.369 de lei, in timp ce suma cumulata a depozitelor prezentata in declaratia de avere pe anul 2012 era de 253.000 de lei, rezultand o economie de

26 Iunie 2013 - Tanara din Cluj care a supravietuit tragediei din Muntenegru se intoarce azi acasa pentru inmormantarea mamei sale

Tanara, in varsta de 26 de ani, a scapat ca prin urechile acului din autobuzul groazei, dupa cum a povestit prefectul Clujului, Gheorghe Vuscan.

26 Iunie 2013 - Lista strazilor din Cluj unde incepe mutarea cablurilor in subteran

Potrivit edilului, strazile pe care urmeaza sa se faca acest lucru sunt Odobesti, Oasului, Muncii, Izlazului, Liviu Rebreanu Heltai Gaspar, Septimiu Albini, Fantanele, Aleea Garbau si Calea Baciului.

26 Iunie 2013 - 70% dintre elevii clujeni sunt asi in utilizarea calculatoarelor

Peste 2.800 din cei 3.987 absolventi de liceu din Cluj care au sustinut proba de competente digitale la Bac au obtinut calificativele "avansat" si "experimentat".

26 Iunie 2013 - CFR-istii joaca pe 6 iulie cu echipa care a ingenuncheat Barcelona. Vezi lista amicalelor

CFR Cluj va intalni pe 6 iulie Celtic Glasgow, intr-un meci amical din cadrul turneului de pregatire din Austria. "Feroviarii" vor mai disputa in cadrul turneului alte 4 amicale.

26 Iunie 2013 - Cine concerteaza la Zilele Florestiului

Zilele Florestiului vor avea loc in perioada 28-30 iunie, in Poligonul Tauti.

26 Iunie 2013 - Prefectul Clujului se intalneste cu conducerea Friesland. Vor discuta despre viitorul fabricii Napolact

Prefectul Clujului, Gheorghe Vuscan, se va intalni maine cu directorul general al Friesland Campina Romania, Jan Willem Kivits, pentru a discuta pe tema planurilor pe care aceasta companie le are cu

26 Iunie 2013 - Un spectacol face istorie la Teatrul Maghiar: E probabil cel mai important din ultimele decenii

Directorul Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TSMC), Tompa Gabor a subliniat ca spectacolul "Unchiul Vanea", care a ajuns recent la 100 de reprezentatii, este probabil cea mai importanta productie a

26 Iunie 2013 - Un clujean a distrus apartamentul din care a fost evacuat

Un clujean, de 57 de ani, a distrus aseara geamurile usii apartamentului din care a fost evacuat doar cu cateva ore mai devreme. Evenimentul a avut loc in zona centrala a orasului.

26 Iunie 2013 - Fenomene meteo periculoase in zona Transilvaniei

Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord a transmis o informare de vreme rea valabila de astazi dupa-masa pana maine seara.

26 Iunie 2013 - Atentie la inselaciunea cu deratizarea si telefonul!

In aceste zile, la Campia Turzii au fost sesizate cateva cazuri de inselaciune. Politia este in alerta si sfatuieste populatia sa fie atenta la strainii care le calca pragul casei!

26 Iunie 2013 - Inca 400 de tichete pentru programul Rabla la Cluj

Remat Cluj a primit o suplimentare de 400 de tichete pentru programul "Rabla" din partea Administratiei Fondului pentru Mediu si a inceput marti distribuirea lor.

26 Iunie 2013 - Femeia din Cluj decedat in Muntenegru va primi un loc de veci in Cimitirul Central

Primarul Emil Boc a anuntat ca femeia care a murit in accidentul de autocar din Muntenegru va primi un loc de veci in Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

26 Iunie 2013 - Ardealul lupta in cusca! Gala MMA Romania-Ungaria, in premiera la Cluj

Punctul fierbinte al serii de 28 iunie este "meciul-vedeta" dintre clujeanul Gombos Andrei (Eci) si Jerry Otto. Gombos Andrei (Eci) este un boxer profesionist, cu un palmares de 80 de meciuri in box

26 Iunie 2013 - Site-ul Primariei Cluj, nefunctional mai multe ore in aceasta dimineata

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au declarat ca problema a aparut la primele ore ale diminetii si ca firma care se ocupa de mentenanta site-ului a fost notificata in jurul orei 9:00 si urmeaza sa

26 Iunie 2013 - Politistii au confiscat lemne cat pentru o intreaga padure de la o firma din Cluj

Controlul la societatea comerciala cu sediul in Cluj-Napoca a fost efectuat de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj, Biroul 1, impreuna cu reprezentanti ai I.T.R.S.V.,

26 Iunie 2013 - AFLA cum a reusit Emil Boc sa economiseasca 50.000 lei intr-un an

Primarul Emil Boc a declarat, astazi, ca a economisit 50.000 lei anul trecut datorita unui salariu in plus, de la universitate. A precizat si banii din drepturi de autor provin dintr-o lucrare

26 Iunie 2013 - La Cluj va avea loc cea de-a treia etapa din Campionatul National de Off-Road al Romaniei

Transsylvania Off Road Club organizeaza intre 04-07 iulie 2013 cea de-a treia etapa din Campionatul National de Off-Road al Romaniei. Concursul pentru Cupa Taubenreuther are deja traditie in cadrul

26 Iunie 2013 - De'Longhi recruteaza la Dej

Compania italiana producatoare de electronice si electrocasnice De'Longhi, cea care a preluat hala Nokia de la Jucu, a organizat astazi o sesiune de interviuri de angajare la Dej.

26 Iunie 2013 - Clujeanca decedata in accidentul din Muntenegru era in excursie impreuna cu fiica ei

Aurora Morar, clujeanca decedata in accidentul din Muntenegru se afla in excursie impreuna cu fiica ei.

26 Iunie 2013 - Maris de la Directia Silvica si-a recunoscut vinovatia

Traian Maris, fostul sef al Directiei Silvice Cluj, si-a recunoscut ieri vinovatia in fata judecatorului Tribunalului Cluj si a cerut, prin avocatul sau, o condamnare cu suspendare sub supraveghere.

26 Iunie 2013 - "Liniute" legale pe Autostrada Transilvania. Organizatorii ar fi vrut un show pe Dorobantilor sau Bulevardul Muncii

Un nou show de drag race va fi organizat pe Autostrada Transilvania -A3, portiunea de drum Campia Turzii - Tg Mures, drum nedeschis traficului rutier.

26 Iunie 2013 - "U" Cluj ramane in prima liga. La volei

Desi au retrogradat, voleibalistii Universitatii Cluj au sanse mari sa joace in Divizia A1, primul esalon, si in stagiunea urmatoare, din cauza retragerii din competitie a Stelei si a Timisoarei.

26 Iunie 2013 - OFICIAL - Tade, la CFR

UPDATE: CFR Cluj a anuntat, marti, pe site-ul sau oficial, ca l-a achizitionat pe atacantul francez de origine ivoriana Gregory Tade, care a evoluat ultima oara la echipa scotiana St. Johnstone.

26 Iunie 2013 - Se blindeaza la mijloc. CFR si-a luat un fotbalist din Italia

Formatia "feroviara" vrea sa se bata la titlu in campionatul urmator si isi intareste lotul.