Înapoi la listarea arhivei

01 Octombrie 2013 - Una dintre asistentele ranite in explozia de la cabinetul medical din Cluj a suferit o AMPUTARE

Una dintre cele doua asistente ranite in explozia de la cabinetul medical de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 a suferit o amputatie la UPU Cluj.

01 Octombrie 2013 - Florestiul este imposibil de traversat cu masina intre anumite ore

Comuna Floresti este imposibil de traversat cu masina intre anumite ore, fiind absolut necesara o centura ocolitoare.

01 Octombrie 2013 - Tompa Gabor monteaza o piesa de teatru in Coreea de Sud

Directorul Teatrului Maghiar din Cluj, Tompa Gabor, monteaza spectacolul "Moartea lui Danton" de Georg Buchner la Seoul Arts Center din capitala Coreei de Sud. Repetitiile spectacolului au inceput pe

01 Octombrie 2013 - Satui de indiferenta autoritatilor, clujenii isi fac singuri canalizarea. Ii costa 40.000 de lei

Cei zece proprietari care nu au fost racordati la reteaua de canalizare din zona s-au plans ca nu au acces la aceste servicii inca din luna mai a acestui an.

01 Octombrie 2013 - "U" Cluj a plecat in cantonament fara Ganea. Cu cine vor pregati "studentii" meciul cu FC Botosani

Fostul secund al lui Ionel Ganea, Gheorghe Barbu, are sanse mari sa stea pe banca tehnica a Universitatii la meciul de luni, cu FC Botosani.

01 Octombrie 2013 - Trimis in judecata pentru inselaciune, fostul sef al Politiei Rutiere Cluj isi cauta avocat

Curtea de Apel Cluj a judecat luni procesul in care Alexandru Muresan este acuzat de inselaciune, insa instanta a amanat cauza "la cererea inculpatului pentru angajare aparator ales".

01 Octombrie 2013 - Razboiul dintre Primarie si firma care vrea sa construiasca un crematoriu in Cluj se prelungeste in instanta

Instanta de la Tribunalul Cluj, unde dosarul dintre RDK Cremation si Consiliul Local Cluj-Napoca, Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Vadului Feleacului si Clujului, Fundatia Parinti din Romania si

01 Octombrie 2013 - EXPLOZIE in centrul Clujului. Doua persoane au fost ranite usor

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unei explozii produse intr-un imobil din Cluj-Napoca, deflagratia avand loc la o soba de teracota din locuinta.

01 Octombrie 2013 - Regia de Termoficare Cluj a inceput furnizarea caldurii?

Deoarece temperaturile au coborat trei zile la rand sub 10 C, se anunta cu surle si trambite, de cateva zile, inceperea furnizarii caldurii catre ascociatiile de bloc din Cluj.

01 Octombrie 2013 - Grigoras lauda jucatorii dupa infrangerea de la Ploiesti

Mai mult decat atat, tehnicianul din Gruia a afirmat ca acesta a fost cel mai bun meci al CFR-ului de cand echipa pregatelste echipa.

01 Octombrie 2013 - Un consultant in branding, dupa ce aeroportul din Cluj si-a schimbat numele: "Nu i-am auzit sa spuna ca nu e treaba lor". Ce solutii are

Celebrul consultant clujean in branding Bogdan Branzas se arata siderat de noua denumire a aeroportului din Cluj-Napoca: Avram Iancu nici n-ar fi visat ca aeroportul sa-i poarte numele, dar chiar si

01 Octombrie 2013 - Un tanar din Germania, batut in centrul Clujului

Un cetatean german, care in prezent locuieste la Cluj-Napoca, a fost batut in noaptea de vineri spre sambata, in centrul orsului. Tanarul sustine ca nu ii cunoaste pe agresori.

01 Octombrie 2013 - Ce spune Politia Cluj despre CURAJUL agentului Sergiu Todea, care si-a amendat seful? Legea e pentru FRAIERI

Agentul Sergiu Todea a avut curajul de a-si amenda un superior care nu a acordat prioritate unor persoane pe trecerea de pietoni si acum si-a dat demisia pentru ca nu a mai suportat sicanele.

01 Octombrie 2013 - Cat costa un semnal pozitiv pentru investitorii din fotbal

Un semnal pentru investitori inseamna, in bugetul local al administratiei locale clujene, doua milioane de lei, sustinerea anuntata de trei ani incoace, pentru cele doua echipe de fotbal din oras.

01 Octombrie 2013 - Bataie pe locurile din camine

Pe ultima suta de metri, studentii care au venit la Cluj in cautarea unui loc in camin sunt din ce in ce mai nemultumiti.

01 Octombrie 2013 - Babos, milionarul de carton, prieten de jacuzzi cu judecatorul Gabriel Nasui, incearca sa dea oTEAPA si la Tetarom

Controversatul afacerist Cristian Babos, renumit pentru scandalul privind vacantele petrecute la schi, in statiunea St. Moritz, Elvetia, alaturi de judecatorul Gabriel Nasui, incearca sa dea o teapa

01 Octombrie 2013 - Clujenii se plang ca ii ploua in statiile de autobuz

Dupa ce municipalitatea clujeana a investit sute de mii de lei in statiile de autobuz din oras, multi dintre cei care folosesc transportul in comun se plang de mizeria care se strange in aceste

01 Octombrie 2013 - Patron nou la Aeroportul Cluj

Consilierii judeteni ai USL au decis ca aerogara din Someseni trebuie sa poarte numele unui mentor spiritual, fara sa explice in vreun fel necesitatea si oportunitatea acestui demers.

01 Octombrie 2013 - Au incercat sa-i faca lui Uioreanu ce a facut Boc

Consilierii judeteni PDL au propus ca la nivelul institutiei pe care o conduce liberalul Horea Uioreanu sa fie aplicat un regulament intern privind desfasurarea achizitiilor publice.

01 Octombrie 2013 - Un milion de euro pentru reabilitarea subsolului de la "Babes-Bolyai"

Universitatea Babes-Bolyai (UBB) intra in renovari in acest an universitar, a dezvaluit ieri, cu ocazia inceperii anului universitar, rectorul institutiei, academicianul Ioan Aurel Pop.

01 Octombrie 2013 - Potaissa Turda a facut legea si in fata celor de la CSM Bucuresti

CSM Bucuresti-Potaissa Turda 19-27 (7-14)

01 Octombrie 2013 - Sapte popicari de la CFR Cluj-CSM Campia Turzii s-au calificat in faza a II-a a Cupei Romaniei

Sambata, 28 septembrie, pe arena de popice din Targu Mures, s-a desfasurat prima faza din Cupa Romaniei la popice.

01 Octombrie 2013 - RAT Cluj a inceput furnizarea caldurii

Potrivit reprezentantilor RAT, decizia a fost luata dupa ce in perioada 27-30 septembrie s-au inregistrat trei nopti consecutive cu temperaturi scazute, respectiv temperatura medie exterioara a fost

01 Octombrie 2013 - Intreruperi de apa pe mai multe strazi din Cluj-Napoca

Intre orele 09.00-15.00, in Cluj-Napoca, se va intrerupe apa pe urmatoarele strazi:

01 Octombrie 2013 - Cluj Arena s-a umplut de bani

Executivul Consiliului Judetean si-ar dori sa puna mana pe banii din conturile societatii Cluj Arena.

01 Octombrie 2013 - Primarul din Apahida se comporta cu locuitorii ca la cazarma. Oamenii se revolta impotriva unei ferme de cai

Fostul colonel de armata, ajuns intre timp primarul comunei Apahida, Grigore Fati, le-a spus unor locuitori ca, daca el vrea, va face o herghelie de cai in fata caminului cultural din localitate.

01 Octombrie 2013 - Petrolul - CFR Cluj 3-2 - REZUMAT VIDEO - Cadu a ingropat echipa

CFR Cluj a pierdut meciul jucat cu Petrolul Ploiesti, una dintre cele mai in forma echipe din Liga 1. Cadu a gresit grav la doua goluri si este considerat vinovat pentru esecul clujenilor.

01 Octombrie 2013 - Cum justifica Uioreanu noua denumire a aeroportului din Cluj

Aeroportul International Cluj-Napoca se va numi Aeroportul Avram Iancu.

01 Octombrie 2013 - Circul s-a terminat. Ganea a acceptat demiterea si anunta ca va da clubul in judecata

Acesta a acceptat cu greu demiterea din functia de antrenor , iar clubul a fost la un pas sa se confrunte cu un episod de "Cascadorii rasului".

01 Octombrie 2013 - CFR a pierdut cu Petrolul, 2-3 la Ploiesti

Petrolul a inceput tare meciul cu fosta campioana a Romaniei si a deschis scorul in minutul 11, prin reusita lui Ferebory Dore.