Înapoi la listarea arhivei

11 Ianuarie 2014 - IKEA neaga ca s-ar extinde la Cluj, cu o noua fabrica

Compania Ikea a anuntat, vineri, ca nu are de gand sa se extinda in Romania, in parcul industrial de la Jucu. Acest anunt infirma speculatiile din presa.

11 Ianuarie 2014 - Prima expozitie din acest an, la Galeria de Arta Turda, a fost inaugurata astazi

O expozitie colectiva a artistilor Societatii Culturale Filarmonia Turda a fost ianugurata astazi de la ora 17, avand ca locatie galeria municipala de arta.

11 Ianuarie 2014 - Miriuta va conduce primul antrenament al CFR-ului pe 14 ianuarie: "Nu voiam sa incepem pe 13, sunt superstitios"!

Vasile Miriuta va ajunge sambata la Cluj, pentru a-si lua in primire postul de antrenor la CFR.

11 Ianuarie 2014 - Comisarul-sef Cristian Pintea, cel care a umilit un subaltern, preia sefia Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase al IPJ Cluj

Cristian Pintea a fost pus la dispozitia Inspectoratului de Politie Judetean Cluj in vederea numirii intr-o alta functie, conform gradului profesional detinut, nivelului de pregatire si competentei

11 Ianuarie 2014 - Emil Boc: "USL se zbate in chinurile desfacerii"

"Toate preturile cresc, impozitele si taxele ne sufoca.

11 Ianuarie 2014 - Primii "capsunari" ai anului 2014. Zeci de femei din Dej au luat calea Spaniei

Zeci de femei au facut coada, vineri, in fata salii de interviu amenajata in Primaria Dej. Aici, reprezentantii unei firme de profil din Spania a cautat oameni care sa culeaga capsuni.

11 Ianuarie 2014 - Zeci de soferi, amendati cu peste 7.500 de lei intr-o singura zi in Cluj-Napoca

Politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, impreuna cu reprezentanti ai Politiei Locale, au actionat, in 10 ianuarie, pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru depistarea

11 Ianuarie 2014 - Se reiau "negocierile" intre MApN si Primaria Cluj pentru terenul de pe Valea Garbaului

Ministrul Mircea Dusa a declarat ca va purta o discutie cu Emil Boc si va accepta prelungirea termenului pana la care municipalitatea clujeana poate porni proiectul doar daca Primaria are un proiect.