Înapoi la listarea arhivei

26 Martie 2014 - Lucrarile pentru extinderea Tetarom, blocate in "familie"

Societatile clujene ACI si Grup 4 Instalatii au actionari comuni, insa acest aspect nu le impiedica sa-si puna bete in roate atunci cand vine vorba despre obtinerea unui contract din bani publici.

26 Martie 2014 - Imobiliarii au dat drumul santierelor de langa lacul din Gheorgheni

Zona facultatilor de profil economic si a complexului comercial Iulius este impanzita de macarale si de schelete ale unor viitoare cladiri, de 10-11 etaje.

26 Martie 2014 - Accident pe strada Observatorului: Un pieton a fost spulberat de o masina de teren dupa o traversare neregulamentara

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj, accidentul a avut loc in jurul orei 17.00.

26 Martie 2014 - Sorin Apostu trebuie sa se prezinte regulat la politie

Procesul fostului primar al Clujului se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

26 Martie 2014 - EXCLUSIV Stefan Cadar(Fany) si-a condus bolidul baut si a incercat sa scape de politisti. MOTIVAREA prin care a fost condamnat definitiv la inchisoare

Stefan Eronim Cadar, patronul societatii Fany, are antecedente penale in afara dosarului Directiei Nationale Anticoruptie(DNA) in care este acuzat de dare de mita.

26 Martie 2014 - NEWS ALERTUPDATE Sanctiune dura. Unde se va juca meciul "U" - Gaz Metan

"U" Cluj va juca meciul de acasa, cu Medias, in alta localitate. Comisia de Disciplina a sanctionat dur clubul "studentesc" dupa partida cu CFR.

26 Martie 2014 - Boc lauda Clujul la Strasbourg. Ce a scos in evidenta

A lasat acasa scandalul salubrizarii stradale si a plecat la Strasbourg ca sa-si laude orasul. Vorbim de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, care a sustinut azi un discurs in care a prezentat orasul,

26 Martie 2014 - Haita de maidanezi abandonata la marginea Dejului

Optsprezece caini maidanezi au fost abandonati marti seara, pe strada 1 Mai din Dej, judetul Cluj, in dreptul statiei CFR, anunta dejeanul.ro. Cainii au fost debarcati dintr-o masina care circula

26 Martie 2014 - Taximetristii din Piata Cipariu incurca traficul, dar Politia nu face nimic FOTO

Mai multi clujeni sunt nemultumiti de faptul ca taximetristii din Piata Cipariu se ingramadesc in stand si formeaza cozi care ajung pana in strada, insa nimeni nu ia masuri.

26 Martie 2014 - Cum ii descrie Emil Boc pe fostii presedinti ai Romaniei si ce plan are pentru viitorul sau politic

Emil Boc, acuzat in repetate randuri ca a indeplinit deciziile impuse de Traian Basescu in perioada in care era premier, a negat aceasta opinie, relatand cum s-a desfasurat relatia dintre el si

26 Martie 2014 - Fostul RATUC se extinde. Incotro circula liniile M41, M42, M44

Compania de Transport Public Cluj, fosta RATUC, va inaugura de marti 3 noi linii metropolitane. Poate chiar 4.

26 Martie 2014 - Doar doua abatoare autorizate la Cluj pentru sacrificarea mieilor

Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor Cluj informeaza ca la nivelul judetului nostru exista doar doua abatoare autorizate unde pot fi sacrificate ovinele.

26 Martie 2014 - Spectacol de teatru pe lacul din Salina Turda. Regizorul duce spectatorii cu autocarul

Spectacolul "Iona" s-a nascut in urma intalnirii dintre textul celebrului scriitor Marin Sorescu si un spatiu inedit, lacul de sare, din adancul Salinei Turda.

26 Martie 2014 - Turdean prins de politisti in timp ce fura medicamente

O unitate farmaceutica din Cluj Napoca a fost pradata de un turdean in varsta de 25 de ani, care a sustras suplimente alimentare in valoare de 460 lei.

26 Martie 2014 - Minora de 14 ani, spulberata pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu. Soferul, un batran de 72 de ani

Din premele verificari efectuate reiese ca minora s-ar fi angajat regulamentar in traversarea strazii, prin loc marcat si semnalizat.

26 Martie 2014 - Gestul extraordinar facut de un clujean: a sarit in apa rece a Somesului Mic pentru a salva un caine

Cativa pescari au observat incercarile disperate ale animalul de a iesi din apa, zadarnicite din cauza digului inalt al barajului, anunta Dejeanul.ro.

26 Martie 2014 - Festival de tatuaje si body piercing in Fabrica

Club Fabrica va fi gazda Alt Fest Romania, primul festival alternativ din Romania care strange la un loc tatuaje, body piercing, muzica alternativa si sporturi extreme. Evenimentul se va desfasura pe

26 Martie 2014 - Ce le transmite Rares Niculescu clujenilor, dupa ce a fost exclus de pe listele PDL la europarlamentare

Dupa ce a fost exclus de pe listele partidului la urmatoarele alegeri europarlamentare, Rares Niculescu le scrie clujenilor pe care i-a reprezentat nu mai putin de 7 ani in Parlamentul European.

26 Martie 2014 - Tise il face mincinos pe Ponta

Ponta a declarat zilele trecute ca sumele colectate din plata accizei la combustibil vor fi utilizate pentru constructia de autostrazi si guvernul trebuie sa mai suplimenteze suma din alte surse de

26 Martie 2014 - Sedinta de colegiu prefectural maine la Cluj

Colegiul Prefectural al judetului Cluj se reuneste in sedinta ordinara joi, 27 martie, incepand cu ora 10.00, in Sala Mare a Palatului Administrativ.

26 Martie 2014 - Un depozit al Transavia a ars la Gligoresti timp de 24 de ore!

Incendiul la depozitul de furaje al societatii Transavia a fost anuntat luni 24 martie, detasamentul de pompieri Turda intervenind cu doua autospeciale.

26 Martie 2014 - Bursa locurilor de munca pe 28 martie la Cluj Arena!

Somerii din judetul Cluj, dar si persoanele care doresc sa-si schimbe actualul loc de munca pot participa pe 28 martie la o noua bursa a locurilor de munca, pe Cluj Arena.

26 Martie 2014 - EXCLUSIV: Autoproclamatul presedinte al PPDD Cluj, exclus din partid!

Autoproclamatul presedinte al PPDD Cluj, Augustin Danila (foto), a fost exclus din partid, la propunerea presedintelui acestei formatiuni, Simona Man!

26 Martie 2014 - Vin chinezii! Concurenta apriga pentru hidrocentrala Tarnita-Lapustesti

Chinezii vin sa construiasca Romania. Dragnea: Negocierile cu China pentru termocentrala Rovinari, avansate. Este interes si pentru Tarnita.

26 Martie 2014 - Emil Boc participa la Strasbourg la Congresul Autoritatilor Locale si Regionale

Emil Boc participa la Strasbourg la Congresul Autoritatilor Locale si Regionale, in perioada 25 - 26 martie.

26 Martie 2014 - Ganea nu se lasa. Fostul antrenor al "Sepcilor" a cerut programul antrenamentelor si staff care sa-l ajute la pregatire!

Ionel Ganea se afla in litigiu cu clubul din luna octombrie a anului trecut, de cand a fost demis.

26 Martie 2014 - Ce spune Primaria Cluj dupa ce a atribuit contractul de salubritate de 30 milioane euro

Primaria Cluj-Napoca se apara in scandalul contractului de salubritate: licitatia s-a derulat corect si impartial.

26 Martie 2014 - La Cluj iarba nu creste, ci se monteaza: rulouri de gazon natural, in premiera, in Piata Avram Iancu

Desfasurare puternica de forte marti dimineata in piata Avram Iancu din centrul Clujului. Mai multi muncitori au inceput montarea unor rulouri de gazon natural, o premiera in piata, unde pana acum a

26 Martie 2014 - Doar UEFA mai poate salva CFR de la retrogradare

"Feroviarii" continua sa acumuleze datorii, iar Paszkany nu da semne ca ia in calcul salvarea echipei.

26 Martie 2014 - Schimbare pe banca tehnica la Ariesul 1907 Turda! Dan Stupar a fost inlocuit cu Adrian Matei

Remiza inregistrata etapa trecuta, pe teren propriu, scor 3-3, in compania formatiei FC Zalau a adus o noua shimbare pe banca tehnica a turdenilor.