Înapoi la listarea arhivei

20 Octombrie 2017 - Hagi il compara pe Dan Petrescu cu Guardiola: "Vrea sa castige, dar sper sa reusim noi"

Dan Petrescu catalogheaza Viitorul drept o echipa care sta numai in careul adversarului. "Regele" nu i-a ramas dator si l-a comparat pe antrenorul CFR-ului cu Guardiola.

20 Octombrie 2017 - Ancheta interna a SRI dupa audierea lui Dumitru Dragomir

Serviciul Roman de Informatii a transmis o adresa Comisiei de Control SRI in care cere elemente concrete, dupa audierea fostului colonel Daniel Dragomir.

20 Octombrie 2017 - Incendiu de proportii la Pata Rat, 8 familii evacuate

Inca un incendiu de amploare la groapa de gunoi a Clujului: mai multe baraci improvizate au luat foc.

20 Octombrie 2017 - 12 ani fara Dan Anca: "Era un baiat linistit, l-a iubit toata lumea"

Astazi se implinesc 12 ani de cand Dan Anca, un jucator emblemtic din istoria Universitatii Cluj, a plecat sa dribleze printre stele.

20 Octombrie 2017 - Tudor Gheorghe a sustinut un concert la Turda (Foto + Video)

Tudor Gheorghe a sustinut astazi concertul "Indragostiti fara noroc" in sala Mare a Teatrului "Aureliu Manea" din Turda.

20 Octombrie 2017 - De la agonie la extaz! Potaissa Turda a invins CSU Suceava la capatul unei meci viu disputat

Potaissa Turda- CSU Suceava 33-28 (12-15)

20 Octombrie 2017 - Soimii Campia Turzii si CSM Campia Turzii participa la al II-lea turneu din cadrul Campionatului Regional de Mini Rugby Transilvania

Departamentul de Dezvoltare Transilvania in parteneriat cu CS. Florin Popovici din Baia Mare, organizeaza duminica, 22 octombrie, al II-lea turneu din cadrul Campionatului Regional de Mini Rugby

20 Octombrie 2017 - Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: "Ajutoarele de urgenta acordate de Guvern, un balon de oxigen pentru persoanele vulnerabile"

Deputatul social democrat Cristina Burciu a solicitat oficial ministrului Muncii si Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu, situatia ajutoarele de urgenta acordate persoanelor cu probleme din

20 Octombrie 2017 - Pata Rat arde din nou. Mai multe baraci ale locuitorilor de pe strada Cantonului au luat foc

Mai multe baraci de pe strada Cantonului de la periferia Clujului au luat foc. Potrivit reprezentantilor ISU Cluj, incendiul este unul de proportii, dar pana la aceasta ora nu s-a raportat ca ar

20 Octombrie 2017 - VIDEO - Incendiul MARE langa Pata Rat. Au ars zeci de baraci ale romilor de pe strada Cantonului

Un incendiu de proportii a izbucnit vineri seara pe strada Cantonului, din Cluj-Napoca, in zona locuita de romii care cauta deseuri pe rampe.

20 Octombrie 2017 - BREAKING NEWSUPDATE INCENDIU DE PROPORTII. Ard baracile de pe strada Cantonului! 34 de oameni au ramas fara case - VIDEO, FOTO

ISU intervine cu cateva autospeciale in lupta cu focul care s-a extins de la o baraca la alta.

20 Octombrie 2017 - UPDATE: EXCLUSIV! Un alt INCENDIU la Pata Rat. Flacarile au cuprins baracile de pe strada Cantonului

Pompierii clujeni au intervenit in aceasta seara pentru a stinge un incendiu care a izbucnit pe strada Cantonului. Baracile oamenilor au cazut prada flacarilor.

20 Octombrie 2017 - NEWS ALERT Ioan Rus si Cozmin Gusa, intr-un dialog exploziv la Realitatea TV

Ioan Rus si Cozmin Gusa, doi clujeni, un pesedist si un fost pesedist, intr-un dialog exploziv moderat de Octavian Hoandra.

20 Octombrie 2017 - S-au ieftinit tigarile

Tigarile s-au ieftinit, dupa ce in luna septembrie a acestui an pretul unui pachet se majorase cu 50 de bani.

20 Octombrie 2017 - Deputatii PNL Cluj neinteresati de pensiile celor incadrati in grupele I si II de munca

O hotarare a Guvernului de completare a unor norme metodologice din Legea sistemului unitar de pensii publice risca sa afecteze o parte din fostii angajati incadrati in grupele I, II si cu conditii

20 Octombrie 2017 - Emil Boc audiat in procesul lui Vasile Blaga

Emil Boc este audiat vineri la Tribunalul Bucuresti in dosarul finantarii ilegale a campaniei electorale a PDL.

20 Octombrie 2017 - Vasile Blaga il acuza pe Pinalti ca l-a turnat la DNA pentru a ramane cu banii

Tribunalul Bucuresti se va pronunta pe 30 octombrie in dosarul in care Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, a fost judecat pentru trafic de influenta.

20 Octombrie 2017 - ASF: Piata asigurarilor din Romania este una stabila

Piata asigurarilor din Romania este una stabila, caracterizata de imbunatatirea indicatorilor de prudentialitate si de lichiditate, rezulta din analiza efectuata de Autoritatea de Supraveghere

20 Octombrie 2017 - Premierul Tudose: Salariile nu vor scadea, raman cel putin la fel

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, ca salariile nu vor scadea, raman cel putin la fel sau vor creste, intrebat intr-o conferinta de presa la Deva.

20 Octombrie 2017 - Valentin Jucan, membru CNA, se dezice de Premiile Media de Excelenta organizate de Amprenta

In decursul zilei de vineri, Valentin Jucan, membru CNA s-a deszis de evenimentul lui Decebal Cotoc printr-o postare pe Facebook.

20 Octombrie 2017 - Rusia cere SUA retragerea bombelor nucleare stationate in Europa

Administratia Vladimir Putin a cerut vineri Statelor Unite sa retraga bombele nucleare stationate in tari europene, informeaza site-ul israelian de informatii militare DebkaFile.

20 Octombrie 2017 - Clujenii crestini vor putea vizita moaste ale Sfantului Papa Ioan Paul al II-lea in Catedrala greco-catolica "Schimbarea la Fata"

"Va fi astfel readus in inimi modelul marelui sfant al Bisericii Catolice, dar si al unui mare Om, iubitor de Dumnezeu si de oameni, in ziua pomenirii sale de catre calendarul liturgic latin.

20 Octombrie 2017 - Se raceste vremea

Directorul ANM, anunta ca vremea se va raci incepand de sambata, spre sfarsitul lunii temperaturile scad cu pana la 15 grade mai mici fata de cele din prezent.

20 Octombrie 2017 - good.bee Credit sprijina "Finantarea echitabila pentru toti!"

good.bee Credit IFN este membru implicat activ al celor doua organizatii si de la inceput a sustinut "Ziua Microfinantarii" printr-o gama diversificata de servicii financiare si non-financiare.

20 Octombrie 2017 - Atentat infiorator in Afganistan

Zeci de morti in urma unui atentat comis la o moschee din capitala Afganistanului

20 Octombrie 2017 - Protest in Zorilor! A blocat autobuzul 35 in intersectia de langa Sigma - FOTO

O femeie s-a postat in fata unui autobuz la intersectia Calea Turzii cu strada Observatorului, blocand tot traficul.

20 Octombrie 2017 - Se aduna detinutii la poarta penitenciarului din Gherla, ca sa fie eliberati cu zecile

Se aduna detinutii la poarta penitenciarului din Gherla, ca sa fie eliberati: peste 50 de dosare de eliberare conditionata vor fi analizate doar in sedinta urmatoarei comisii.

20 Octombrie 2017 - Presedintele Rep.Moldova, Igor, Dodon, suspendat din functie

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor

20 Octombrie 2017 - METEO CLUJ: Vezi cum va fi in weekend si de cand se raceste vremea

Dupa o saptamana cu temperaturi mult peste media normala a acestei perioade, meteorologii anunta ca temperaturile vor scadea la Cluj, in cateva zile.Sambata, temperaturile vor fi cuprinse intre 21

20 Octombrie 2017 - Doi norocosi au castigat la Loteria Bonurilor. S-au ales cu aproape 10.000 de euro fiecare

Doua persoane au reusit sa castige premiul extragerii din septembrie de la Loteria Bonurilor, organizata de Ministerul Finantelor.Cei doi castigatori, din Campina si Timis, s-au ales cu cate 420 de