Înapoi la listarea arhivei

23 Decembrie 2019 - S-a deschis lotul 3 al autostrazii Lugoj Deva. Cu restrictii atat de viteza, cat si de tonaj

Luni s-a deschis circulatiei publice si lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva, insa ci cu restrictii de viteza si de tonaj.

23 Decembrie 2019 - Militarii din Transilvania au donat sange la Cluj si in Salaj

In preajma sarbatorilor de iarna, militari din Regimentul 50 Rachete Antiaeriene "Andrei Muresianu" din Floresti au incercat sa aduca speranta celor aflati in suferinta si care au nevoie de sange.

23 Decembrie 2019 - (P) Nordsee, cel mai mare lant de restaurante specializat in prepararea produselor din peste si fructe de mare din Europa, a deschis prima locatie din afara capitalei, in Iulius Mall

Iulius Mall Cluj are un nou concept international in portofoliul sau, in zona de food court: NORDSEE, restaurant de traditie in Germania, cu specialitati din peste si fructe de mare.

23 Decembrie 2019 - Horia Nasra: "Craciun Fericit va doresc, cu zapada si bucurie!" (P)

Va doresc un Craciun Fericit, cu multa bucurie, alaturi de cei dragi, oriunde v-ati afla! Sa aveti parte de sarbatori bogate in colinde, traditii si momente de bucurie!

23 Decembrie 2019 - #Oameni faini ai Clujului. Preotul Teodor Lazar: "Mi-as dori sa se incheie etapa zidarilor si sa inceapa etapa ziditorilor"

Pe parintele Teodor Lazar il stiu toti clujenii, indiferent de religie. Slujeste la Catedrala "Schimbarea la fata" din centrul Clujului, dar participa adesea la conferinte pentru tineri, da

23 Decembrie 2019 - Faclia de Cluj a implinit 30 de ani: "Multa lume se intreaba de ce Faclia de Cluj este singura publicatie care a rezistat pe piata de la Revolutie si pana in prezent"

Cotidianul local Faclia de Cluj a implinit 30 de ani, ocazie cu care a fost vernisata expozitia de fotografie "Faclia 1989-2019" si a fost lansat volumul "Faclia Unirii celei Mari. Ganduri la

23 Decembrie 2019 - Autoturism in flacari pe Calea Baciului

O autospeciala s-a deplasat de urgenta, in aceasta dupa-amiaza, pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca pentru a stinge flacarile care au cuprins un autoturism.

23 Decembrie 2019 - Autoturism ars complet de flacari, pe Calea Baciului FOTO/VIDEO

Un autoturism a fost mistuit de flacari, luni dupa-amiaza, pe Calea Baciului, din Cluj-Napoca.

23 Decembrie 2019 - CLUJ: Incendiu in prag de sarbatori la o gospodarie din Panticeu FOTO

Un incendiu a izbucnit, luni dupa-amiaza, la o casa din localitatea clujeana Panticeu.

23 Decembrie 2019 - Emanuel Ungureanu: "O victorie si jumatate dar multa neliniste in privinta bugetului pe Sanatate in anul 2020"

Emanuel Ungureanu este nemultumit de cum arata bugetul pe sanatate si spera sa se gaseasca solutie, sa nu ramanem descoperiti pe zone foarte importante, prioritare.

23 Decembrie 2019 - Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj nu vor eliminarea pensiilor speciale, taierea lor "contravine principiului independentei justitiei", pana gasesc cum protesteaza pun lacat pe salile de judecata

Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj s-au adunat azi ca sa vada ce pot face ca sa nu ramana fara pensii speciale si, pana decid, au pus lacat pe institutie.

23 Decembrie 2019 - Primaria plateste aproape 8 milioane de euro pentru "tantarii, sobolanii si capusele" Clujului

Coral a fost desemnata castigatoarea licitatiei pentru dezinsectia, deratizarea si dezinfectia Clujului pentru urmatorii 8 ani. Pretul de contract este de peste 30,2 milioane lei, fara TVA, adica

23 Decembrie 2019 - Curtea de Apel Cluj isi suspenda activitatea, cu exceptia cauzelor urgente

Demersul judecatorilor vine ca urmare a preconizatelor modificari legislative cu privire diminuarea sporului pentru desfasurarea activitatii in conditii grele si vatamatoare, precum si pentru

23 Decembrie 2019 - Casa cuprinsa de flacari in judetul Cluj. Pompierii s-au luptat doua ore cu flacarile

Nu au fost persoane ranite ca urmare a acestui eveniment, iar, din cercetarile preliminare, se pare ca focul a pornit din cauza unor probleme la cosul pentru evacuarea fumului.

23 Decembrie 2019 - Pentru Campia Turzii eroii nu mor niciodata

Titlul acestui comunicat reprezinta crezul de veacuri dupa care s-au ghidat militarii romani, in lupta pentru apararea tarii.

23 Decembrie 2019 - Clujean revoltat pe taximetristi: "Bine le face Boc! Afara cu ei si desfiintat acel tarc de parcare"

Un clujean si-a prezentat pe pagina de facebook nemultumirea fata de taximetristii de la aeroportul din Cluj.

23 Decembrie 2019 - Cod galben de ninsori in Cluj. Ce anunta meteorologii

Conform prognozei, in intervalul 23 decembrie, ora 20:00 - 25 decembrie, ora 10:00, la munte vor predomina ninsorile, la inceput in zona inalta, iar din dupa-amiaza zilei de marti (24 decembrie) si

23 Decembrie 2019 - NORDSEE, cel mai mare lant de restaurante specializat in prepararea produselor din peste si fructe de mare din Europa, a deschis prima locatie din afara capitalei, in Iulius Mall Cluj (P)

Incepand de acum, in food court-ul Iulius Mall Cluj pot fi incercate specialitati din peste si fructe de mare foarte gustoase. Fanii pestelui pot fi bucurosi, pentru ca noul restaurant NORDSEE din

23 Decembrie 2019 - Vezi programul de colectare a deseului menajer de catre Prival!

Deoarece Craciunul - 25 Decembrie, respectiv Anul Nou - 1 Ianuarie vor fi in zile de miercuri

23 Decembrie 2019 - OPINIE Revolutia si sursele de putere

Foarte inspirata (geniala) mi s-a parut ideea unui film (difuzat de TVR) despre acele evenimente, carea oferea imagini brute, originale, fara comentariu (cu indicatii sumare). Multi ani la rand, am

23 Decembrie 2019 - CLUJ: Scandal spontan pe terasa unui local. Doi barbati au fost retinuti de politisti

Un scandal a izbucnit, zilele trecute, pe terasa unui local din Turda, in urma caruia mai multe persoane au fost retinute.

23 Decembrie 2019 - Sofer inconstient prins de politistii clujeni. S-a urcat beat la volan si a cauzat un accident rutier

Politistii cluejeni au depistat, in noaptea de sambata spre duminica, un conducator auto care s-a urcat beat la volan si a cauzat un accident rutier.

23 Decembrie 2019 - Talhar prins de politistii clujeni. A ajuns in spatele gratiilor

Politistii clujeni au depistat, zilele trecute, un tanar acuzat de comiterea unor infractiuni de furt si talharie.

23 Decembrie 2019 - CLUJ: Barbati condamnati la inchisoare pentru droguri, prinsi de politisti

Politistii clujeni au pus in aplicare, zilele trecute, doua mandate de arestare pe numele unor barbati condamnati la inchisoare.

23 Decembrie 2019 - NORDSEE, cel mai mare lant de restaurante din Europa specializate in peste si fructe de mare a deschis primul sau local din Cluj, la Iulius Mall

Iulius Mall Cluj are un nou concept international in

23 Decembrie 2019 - Fotbal: Adrian Coman si-a dat demisia de la ACS Sticla Ariesul Turda

Unul dintre antrenorii de la grupele de copii si juniori de la ACS Sticla Ariesul Turda, Adrian Coman, si-a dat demisia de la clubul turdean.

23 Decembrie 2019 - Hacker clujean retinut de politisti

La data de 21 decembrie a.c., Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Floresti au identificat si retinut un barbat de 51 de ani, din comuna Floresti, judetul Cluj.

23 Decembrie 2019 - Dan Petrescu, pe picior de plecare de la CFR Cluj. "Anunt ce fac pana de Anul Nou. Am mai multe oferte"

Antrenorul CFR-ului e tentat sa plece in aceasta iarna de la campioana. Dan Petrescu a anuntat ca are mai multe propuneri si negociaza cu cateva cluburi din strainatate.

23 Decembrie 2019 - Cum se vad muntii Fagaras de langa Cluj. "Cat de valoros poate fi pentru un clujean sa poata vedea maretia celor mai inalti munti ai Romaniei de la nici 20 de minute de centrul orasului"

Andrei Pletea e tehnician meteorolog la statia meteo de pe muntele Vladeasa, din Cluj - si a reusit sa surprinda, intr-o fotografie, muntii APuseni, cale de sute de kilometri distanta.

23 Decembrie 2019 - Unde sa te adresezi daca ai urgente sau ai nevoie de medicamente, de Sarbatori, in Cluj

Centre de permanenta in Cluj-Napoca, Turda si Mociu de azi pana in 6 ianuarie, pentru urgente minore, anunta Directia de Sanatate Publica.