Înapoi la listarea arhivei

07 Martie 2020 - Gabi Moceanu dupa remiza cu Unirea Triteni: "Ne-am jucat cu ocaziile"

Antrenorul Victoriei Viisoara, Gabi Moceanu, a acceptat sa ofere o scuta declaratie dupa remiza de pe teren propriu infata celor de la Unirea Triteni: "Totdeauna primul meci este cel mai greu. Ne-am

07 Martie 2020 - Silviu Sasa dupa remiza cu Victoria Viisoara: "Un meci strans, cu doua echipe care isi doreau victoria"

Silviu Sasa, antrenorul jucator al celor de la Unirea Triteni a acceptat sa ofere o declaratie pentru Ziarul 21 dupa remiza in fata Victoriei Viisora:

07 Martie 2020 - Remiza intre Victoria Viisoara si Unirea Triteni

Sambata, 7 martie, incepand cu orele 11.00, pe terenul Bazei Sportive din Viisoara, s-a disputat derby-ul local intre echipele Victoria Viisoara si Unirea Triteni.

07 Martie 2020 - Volei, Divizia A1: CSM Campia Turzii cedeaza greu cu Stiinta Explorari Baia Mare! (GALERIE FOTO)

In prima etapa a fazei play-out din Divizia A1 la volei masculin, CSM Campia Turzii a intalnit astazi in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din locallitate, formatia Stiinta Explorari Baia Mare.

07 Martie 2020 - Fotbal, Liga 4: CSM Campia Turzii scapa printre degete doua puncte in meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii! (GALERIE FOTO)

CSM Campia Turzii se poate considera dezavantajata de rezultatul final al intalnirii de astazi, scor 2-2 (0-2), cu formatia Vulturul Mintiu-Gherlii, chiar daca echipa oaspete a avut un avantaj de

07 Martie 2020 - Politia a fost sesizata! Peste vandut in piata din Campia Turzii, cu mentiunea ca e de la "Trei Lacuri"!

Administratorul zonei de agrement "La Trei Lacuri" din Campia Turzii, Marian Lechintan, a sesizat Politia dupa ce in piata au aparut vanzatori de peste, care mentionau ca este de la Campia Turzii,

07 Martie 2020 - Primarul Cristian Matei a impartit flori femeilor (VIDEO)

Primarul Cristian Matei le-a facut azi o surpriza femeilor intalnite in cale, oferindu-le flori, cu ocazia Zilei Femeii, care se aniverseaza in 8 Martie.

07 Martie 2020 - Om decedat pe treptele unei foste banci din Turda

Sambata dimineata, 7 Martie in jurul orei 11.00 in ruinele unei foste banci din apropierea Parcului Central Turda, pe scarile interioare a fost descoperit un om al strazii ce isi facea veacul pe

07 Martie 2020 - Efortul nostru nu a fost in zadar! Ioana a primit elevatorul de care avea atata nevoie

In urma cu cateva luni, Ziarul 21 prezenta un caz in care o tanara de 30 de ani din Campia Turzii nascuta cu tetrapareza spastica avea nevoie de ajutorul oamenilor cu sufletul mare.

07 Martie 2020 - Accident la Viisoara, in aceasta dupaa-miaza! O femeie a fost dusa la Spital!

Un accident s-a produs azi la Viisoara, in jurul orei 16.00. Un echipaj de descarcerare si Ambulanta au fost alertate.

07 Martie 2020 - Fanii U Cluj cer demisia omului lui Emil Boc si a conducerii echipei

Fanii U Cluj au cerut demisia presedintelui clubului, Radu Constantea, consilier local PNL, omul lui Emil Boc in conducerea echipei, dar si directorului general Daniel Stanciu.

07 Martie 2020 - U Cluj a pierdut meciul cu Metaloglobus, in prelungiri; Echipa e varza! Demisia!

Universitatea Cluj a fost invinsa sambata, 7 martie, de Metaloglobus Bucuresti, scor 1-2 (1-1) si a cazut mai mult in clasament. Fanii au cer demisia trioului Adrian Falub, Daniel Stanciu si Radu

07 Martie 2020 - Fotbal, Liga 3: Esec usturator pentru Ariesul Turda la Baia Mare

Ariesul Turda a pierdut astazi, scor 0-6, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, intr-un meci ce a contat pentru etapa a XVI-a, din cadrul ligii a treia (seria a V-a).

07 Martie 2020 - Accident in Coplean, intr-o curba deosebit de periculoasa

Potrivit politistilor, pe un sector de drum in curba deosebit de periculoasa, conducatorul unui ansamblu de vehicule care circula dinspre Dej spre Baia Mare, intrand in curba - a patruns pe sensul

07 Martie 2020 - POZA ZILEI. Copii la o cresa din Cluj-Napoca in anul 1959

"Anul 1959, asa arata o cresa din acele vremuri. Sunt si eu in poza de jos cu lingurita in mana, cu o bucatica din acel tortulet primit ca desert. Cresa a functionat pana acum cativa ani de pe strada

07 Martie 2020 - Reparatii de 17 milioane de lei pentru scolile si gradinitele din Cluj

Primaria a lansat recent licitatia pentru interventii curente si in regim de urgenta la imobilele aflate in proprietatea sa.

07 Martie 2020 - Cluj: Ies din izolare persoanele care au intrat in 24 februarie

Prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean, a anuntat ca din 8 martie vor iesi din izolare persoanele care au intrat in aceasta procedura in 24 februarie.

07 Martie 2020 - Audi proiectat pe camp de un autotren care a depasit in curba - FOTO

Un Audi a fost proiectat in afara drumului de soferul unui autotren care a depasit intr-o curba deosebit de periculoasa.

07 Martie 2020 - Audi proiectat pe camp de un autotren care a depasit in curba - FOTO

Un Audi a fost proiectat in afara drumului de soferul unui autotren care a depasit intr-o curba deosebit de periculoasa.

07 Martie 2020 - Cluj: Barbat de 47 de ani gasit mort in scara blocului

Un barbat de 47 de ani a fost gasit mort in scara unui bloc de pe strada Razboieni, din municipiul Turda.

07 Martie 2020 - Accident grav pe strada Traian Vuia, la Aeroportul Cluj

Un accident de circulatie s-a produs pe strada Traian Vuia, langa Aeroportul Cluj, sambata, in jurul orei 13.20.

07 Martie 2020 - Cea mai falsificata bancnota este cea de 100 de lei

Cea mai falsificata bancnota romaneasca e cea de 100 de lei, se arata intr-un raport al procurorilor DIICOT pe anul 2019. Pentru moneda euro, cele mai utilizate bancnote contrafacute sunt cele de 20,

07 Martie 2020 - O fosta detinuta politica in timpul regimului comunist le spune clujenilor cum a fost viata in detentia comunista

O fosta detinuta politica in timpul regimului comunist le spune clujenilor cum a fost viata in detentia comunista, intr-un eveniment cu ocazia Zilei Fostilor Detinuti Politici.

07 Martie 2020 - Reactia ISU Cluj legat de incidentul in care si-a pierdut viata copilul de 15 ani de la Pata Rat

Articolele din presa, precum si reportajul aparut in Actual de Cluj, legat de incidentul in care si-a pierdut viata copilul de 15 ani de la Pata Rat, starneste reactia prompta a ISU Cluj.

07 Martie 2020 - Unde mai putem schia in judetul Cluj?

Partiile de la Baisoara, Buscat si Marisel sunt acoperite de zapada din belsug si asteapta iubitorii sporturilor de iarna la distractie in acest weekend. Partia de la Feleacu este inchisa.

07 Martie 2020 - Handbal, Liga Zimbrilor: Deplasare lunga pentru Potaissa. HC Buzau - Potaissa Turda va fi in direct pe TurdaNews

Potaissa Turda va evolua maine, incepand cu ora 17:30, contra celor de la HC Buzau, intr-un meci care va conta pentru etapa a XXII-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

07 Martie 2020 - CADAVRUL unui barbat, gasit in fata unui bloc din Turda

"La data de 7 martie, in jurul orei 10.45, politistii din cadrul Politiei municipiului Turda au fost sesizati telefonic despre faptul ca pe strada Razboieni, din municipiu, pe scarile exterioare ale

07 Martie 2020 - Atentie clujeni! Vine caldura, incep lucrarile prin oras

Intre cele mai importante lucrari care au fost reluate in ultima perioada sunt modernizarea strazilor Buna Ziua, Regele Ferdinand si Molnar Piuariu, respectiv la cele patru parkinguri din Manastur si

07 Martie 2020 - Cadavrul unui barbat descoperit astazi in apropierea parcului central din Turda!

In aceasta dimineata a fost descoperit trupul neinsufletit al unui barbat, pe scarile fostei banci din zona parcului central Turda.

07 Martie 2020 - Tentativa de frauda online in numele LIDL

O noua inselatorie prin metoda oferirii voucherelor de cumparaturi se raspandeste prin intermediul WhatsApp, vizand clientii Lidl Romania.