Înapoi la listarea arhivei

06 Octombrie 2020 - ZECI de containere de locuit vor fi amenajate la unitatile medicale din Cluj, odata cu venirea sezonului rece FOTO

Institutia Prefectului a anuntat ca vor fi instalate containere de locuit, pentru efectuarea triajului pacientilor, in locul corturilor deja instalate la majoritatea spitalelor din judet.

06 Octombrie 2020 - 4 cazuri de COVID la Liceul Teoretic "Victor Babes" Cluj-Napoca. Scoala trece la cursuri exclusiv online

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Cluj a aprobat astazi cateva modificari de scenarii privind functionarea unitatilor de invatamant din judet, ca urmare a schimbarii situatiei

06 Octombrie 2020 - Liceul Teoretic "Horea Closca si Crisan" Cluj-Napoca trece la scenariul 2

Liceul Teoretic "Horea Closca si Crisan" Cluj- Napoca, va trece la scenariul 2 de functionare, incepand cu data de 07.10.2020.

06 Octombrie 2020 - De miercuri dimineata, in Cluj e obligatorie purtarea mastii in jurul scolilor si gradinitelor

De miercuri dimineata, purtarea mastii este obligatorie in apropierea scolilor si gradinitelor din judetul Cluj, pentru toate persoanele cu varsta mai mare de 5 ani.

06 Octombrie 2020 - Romanii ce vor sa mearga in Bulgaria OBLIGAEsI sa stea la granita pana la 24 de ore!

Ministerul afacerilor Externe informeaza romanii care vor sa intre in Bulgaria prin punctul de trecere al frontierei Kapitan Andreevo, ca pana la finalul acestui an exista riscul formarii unor

06 Octombrie 2020 - Bicarbonat de sodiu, trucul pentru un mic dejun delicios!

Bicarbonatul de sodiu este utilizat in gospodarie fiecarui om, pentru ca poate fi folosit in atat de multe moduri, chiar si cand vine vorba de preparate culinare banale, precum micul dejun, pentru a

06 Octombrie 2020 - Solistul formatiei Urma, exasperat de inconstienta unor preoti. "Nicio masca, ii durea la patrafir de Covid si de lege"

Mani Gutau, solistul trupei clujene Umbra, a asistat la o slujba intr-o localitate din Bucovina si s-a declarat exasperat de felul in care preotii si oamenii de acolo respecta legea si masurile de

06 Octombrie 2020 - FOTO Sensul giratoriu in forma de OZN, o noua "premiera" la Cluj-Napoca. "Te si astepti sa iasa din ea un martian mic"

Sensul giratoriu de la intersectia a trei strazi din centrul Clujului a fost refacut zilele trecute. Creatia in forma de OZN, cu luminita veri, se afla langa ansamblul statuar care ii reprezinta pe

06 Octombrie 2020 - O femeie si-a ucis sotul chiar in fata copiilor ei! Ce a determinat-o sa faca acest lucru?

Femeia si-a injunghiat sotul fiind satula de neintelegerile dintre ei. Aceasta nici n-a luat in seama prezenta celor 4 copii ai sai cand i-a curmat viata barbatului.

06 Octombrie 2020 - Alerta cu bomba de pe Otopeni ridica semnale de alarma. Pilot: "Probabil intr-un caz real am fi fost martorii unei catastrofe"

Amenintarea cu bomba de pe Aeroportul Otopeni de acum cateva zile a declansat o alerta la cel mai inalt nivel. Concluzia este ca avem proceduri, dar nu le respecta nimeni.

06 Octombrie 2020 - Revolta clujenilor de pe Soporului, dusi de nas de ani de zile si cu strada plina de gropi - FOTO

Clujenii de pe strada Soporului cer de 10 ani un drum civilizat, fara gropi, dar nimeni nu ii asculta.

06 Octombrie 2020 - Clujeanca data in urmarire internationala, prinsa de politisti la vama

Politistii de frontiera din Vama Petea au prins, luni, o femeie din judetul Cluj, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare de autoritatile din Cipru.

06 Octombrie 2020 - Cine sunt candidatii UDMR Cluj la alegerile parlamentare 2020?

Consiliul reprezentantilor unionali din judetul Cluj a decis candidatii Uniunii Democrate Maghiare din Romania pentru alegerile parlamentare.

06 Octombrie 2020 - Cum scapi de negi cu bicarbonat de sodiu? Trucul ieftin si eficient, facut la tine acasa!

Cum scapi de negi? Un truc simplu si ieftin cu bicarbonat de sodiu care te scapa de ei cat ai clipi. Ce trebuie sa faci?

06 Octombrie 2020 - 28 de membri USR-Plus Cluj "se bat" sa intre pe lista pentru alegerile parlamentare. Cine sunt acestia?

28 de membri ai Aliantei USR-Plus s-au inscris in competitia interna pentru alegerile parlamentare din decembrie, urmand ca cei 14 candidati (10 pentru Camera Deputatilor si 4 pentru Senat) sa fie

06 Octombrie 2020 - La Cluj se cumpara panouri de muschi City Tree, care respira si curata aerul, in loc sa se planteze copaci - FOTO

Emil Boc a lansat la Cluj-Napoca o licitatie pentru a cumpara trei banci City Tree, in esenta panouri cu muschi care respira si curata aerul.

06 Octombrie 2020 - HOROSCOP 7 octombrie 2020. Balantele sunt framantate, Varsatorii au probleme.

Horoscop 7 octombrie 2020. Sagetatorii cunosc oameni noi si au oportunitati nenumarate. Racii nu trebuie sa faca compromisuri.

06 Octombrie 2020 - Cat cheltuie studentii la Cluj? Pierderi mari in economie daca nu se intorc la facultati

Studentii vin in numar tot mai mare la Cluj, in fiecare an. In 2020, au fost inscrisi peste 90.000 la cele 6 universitati clujene.

06 Octombrie 2020 - 4 ani de inchisoare pentru soferul care a omorat un tanar pe Horea si a fugit de Politie! De ce au fost atat de blanzi???

Serghei Arapu, vinovatul in accidentul de pe Horea de la inceput de an, in care a murit un tanar de 21 de ani, a fost condamnat la numai patru ani si trei luni de inchisoare, cu executare. In tot

06 Octombrie 2020 - Pedeapsa blanda pentru Serghei Arapu, soferul care a omorat un tanar nevinovat pe strada Horea si a fugit de Politie

Serghei Arapu, soferul din Republica Moldova care a provocat accidentul mortal de pe strada Horea, din 9 februarie 2020, si a fugit de Politie, a fost condamnat la numai patru ani si trei luni de

06 Octombrie 2020 - Situatia COVID-19 la Cluj: 85 de cazuri noi si doua decese in ultima zi

La nivel national, pana astazi, 6 octombrie, au fost confirmate 139.612 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

06 Octombrie 2020 - Clujul ajunge din nou printre judetele cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus

La nivel national, pana astazi, 6 octombrie, au fost confirmate 139.612 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

06 Octombrie 2020 - Sofer prins RUPT de beat la volan pe Republicii. Ce alcoolemie avea

Politistii clujeni au depistat, luni seara, un conducator auto care s-a urcat la volan desi se afla in stare avansata de ebrietate.

06 Octombrie 2020 - Record de decese cauzat de coronavirus: 73 de persoane au murit in ultima zi

Potrivit autoritatilor, in total, pana astazi, 5.121 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au decedat.

06 Octombrie 2020 - Peste 2.100 de cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Conform Grupului de Comunicare Strategica, pana astazi, 6 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 139.612 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

06 Octombrie 2020 - Un clujean s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost tras pe dreapta de catre politisti. Le-a aratat permisul altcuiva

Politistii clujeni au depistat, luni dimineata, un barbat care s-a urcat la volanul unui ayutoturism, desi nu detinea permis de conducere.

06 Octombrie 2020 - Tupeul l-a dus in spatele gratiilor! Un clujean a fost prins beat si fara permis, la volanul unei masini neinmatriculate

Politistii clujeni l-au retinut, pentru 24 de ore, pe un barbat care circula pe drumurile publice cu un autoturism neinmatriculat, beat la volan si fara permis de conducere.

06 Octombrie 2020 - CLUJ: Escroci prinsi de politisti dupa ce au incercat sa o pacaleasca pe o vanzatoare prin metoda "Smen"

Politistii clujeni au depistat, luni, doi tineri acuzati ca ar fi incercat sa pacaleasc angajata unui magazin de pe raza localitatii Negreni.

06 Octombrie 2020 - Universitatea Cluj a vandut un fotbalist la echipa italiana Lecce

Echipa italiana de fotbal US Lecce si-a asigurat, luni, serviciile a trei internationali romani de juniori, a anuntat agentul Catalin Sarmasan pe pagina sa de Facebook.

06 Octombrie 2020 - Aproape o suta de elevi si cadre didactice infectati deja cu noul coronavirus la Cluj

Aproape o suta de elevi si cadre didactice infectati deja cu noul coronavirus la Cluj, la doua saptamani de la deschiderea scoli, conform unui raport al Comitetului Judetean pentru Situatii de