Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.650 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

MEDICII DE FAMILIE au nevoie de ajutorul comunitatii: statul nu le asigura masti si dezinfectanti la consultatii

Luni, 25 Mai 2020, ora 16:11

MEDICII DE FAMILIE au nevoie de ajutorul comunitatii: statul nu le asigura masti si dezinfectanti la consultatiiPacientii revin din nou in numar mare la cabinetele medicilor de familie, dupa incetarea starii de urgenta, insa acolo gasesc in multe cazuri un personal medical insuficient de bine protejat impotriva COVID 19. De ce? Pur si simplu, medicii de familie au fost lasati pe dinafara de Ministerul Sanatatii, care nu le-a oferit materiale de protectie, informeaza Via Cluj TV.

"Dupa schimbarea starii de urgenta in stare de alerta, incet, incet, aproape ca ne intoarcem la ce a fost inainte, ca si cum

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ BuzzNews ]

COVID 19 bate in retragere la Cluj: doar 85 de persoane in spitale

Luni, 25 Mai 2020, ora 16:10

COVID 19 bate in retragere la Cluj: doar 85 de persoane in spitaleCOVID 19 bate in retragere la Cluj: mai avem doar 85 de persoane in spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca, potrivit prefectului de Cluj, Mircea Abrudean. Nu acelasi lucru se poate spune si despre ce se intampla la nivel national: in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 213 de noi cazuri de imbolnavire.

Situatia epidemiologica in judetul Cluj se prezinta astfel:

az 68 persoane se afla in carantina

az 973 persoane aflate in autoizolare la domiciliu

az 85persoane depistate pozitiv

Actualitate / stiri Actualitate28 vizite[ BuzzNews ]

Masuri anti-Covid 19 aplicate la Primaria Floresti

Luni, 25 Mai 2020, ora 16:10

Masuri anti-Covid 19 aplicate la Primaria FlorestiPrimaria Floresti a reluat programul cu publicul, dar cu respectarea unor reguli stricte anti COVID 19, informeaza Via Cluj TV. La intrarea in institutie, exista un adevarat filtru sanitar. Oamenii nu pot trece pragul primariei daca au febra. Cu rezerva ca si termometrele mai gresesc.

"In ceea ce priveste aspectul temperaturii, pentru mine e o chestiune hilara, dat fiind faptul ca, in conjunctura data, niciodata acele aparate nu vor reda in realitate adevarata temperatura corporala a celor

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ BuzzNews ]

PROIECT Scoala cu acoperis verde in Floresti

Luni, 25 Mai 2020, ora 16:10

PROIECT Scoala cu acoperis verde in FlorestiO scoala futurista, cu acoperis verde accesibil copiilor, va fi construita in cea mai mare comuna din Romania, Floresti, informeaza Via Cluj TV. Noua unitate de invatamant va fi deschisa pe strada Catanii si va avea 1000 de locuri.

"Speram ca in cel mai scurt timp sa ne fie predat studiul de fezabilitate. L-am solicitat la nivel aproape de proiect tehnic pentru a putea scoate la licitatie si proiectarea si executia pentru a mai scurta termenele", a afirmat primarul Horia Sulea.

Scoala va fi

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ BuzzNews ]

Ce drumuri se modernizeaza in comuna Baciu

Luni, 18 Mai 2020, ora 16:10

Ce drumuri se modernizeaza in comuna BaciuPrimaria Baciu a emis ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare a strazii Castanului.

Aceste lucrari fac parte dintr-un proiect mai amplu privind modernizarea infrastructurii din comuna. Lucrarile au

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ BuzzNews ]

Primaria Cluj-Napoca revine de luni la programul normal de relatii cu publicul

Sambata, 16 Mai 2020, ora 10:10

Primaria Cluj-Napoca revine de luni la programul normal de relatii cu publiculIncepand de luni, 18 mai 2020, Primaria Cluj-Napoca anunta revenirea la programul normal de relatii cu publicul la ghiseele de la Centrul de Informare pentru Cetateni, primariile de cartier, Directia de Impozite si Taxe Locale, Directia de Evidenta a Persoanelor si Directia de Asistenta Sociala si Medicala.

Astfel, programul de lucru la ghiseele de relatii cu publicul va fi urmatorul:

in intervalul orar 08.30- 16.30 in zilele de luni, marti, miercuri si vineri si 08.30 - 18.30 in zilele de

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ BuzzNews ]

Strada Buna Ziua a fost modernizata si redata circulatiei

Sambata, 16 Mai 2020, ora 10:10

Strada Buna Ziua a fost modernizata si redata circulatieiLucrarile privind modernizarea si supralargirea strazii Buna Ziua si amenajarea sensului giratoriu la intersectia strazilor Trifoiului -Fagului-Macesului - Buna Ziua s-au incheiat vineri.

Strada are o lungime de 1.160 ml, iar valoarea lucrarii a fost de 19.758.582,25 Lei + TVA, investitia fiind suportata din fonduri de la bugetul local.

"Buna Ziua, dupa cum stiti, era o strada cu doua sensuri, fara trotuare, fara spatiu verde, cu statii de autobuz improvizate si cu o canalizare precara.

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ BuzzNews ]

Cum arata noul parc al Clujului, din zona Intre Lacuri

Sambata, 16 Mai 2020, ora 10:10

Cum arata noul parc al Clujului, din zona Intre LacuriUn nou parc modern a fost deschis clujenilor in in zona Intre lacuri chiar in prima zi de relaxare a masurilor impotriva COVID 19. La eveniment au venit mai toti sefii din Primaria Cluj in frunte cu primarul Emil Boc, care a testat masa de tenis si terenul de fotbal.

Politia locala a avut grija sa interzica accesul copiilor la aparatele de joaca din parc, in acord cu noile reguli stabilite prin hotarare de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Chiar si asa, cei mici si cei mari s-au

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ BuzzNews ]

TREI proiecte TECH impotriva COVID-19 si o incubare de 10.000 de Euro, la Hackathonul Scolii informale de IT

Joi, 14 Mai 2020, ora 13:12

TREI proiecte TECH impotriva COVID-19 si o incubare de 10.000 de Euro, la Hackathonul Scolii informale de ITHacakthonul Challenge Accepted, evenimentul cu traditie al Scolii informale de IT, organizat in parteneriat cu Acceleratorul de Business BCR - InnovX & Google Atelierul Digital, anunta cele trei proiecte castigatoare ale maratonului virtual ce s-a desfasurat exclusiv online in perioada 8-10 mai. Juriul, format din specialisti cu vasta experienta in IT si reprezentanti ai organizatorilor, a ales cei 3 castigatori ai competitiei, care vor beneficia de incubare dintr-un fond total de 10.000 de

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ BuzzNews ]

Admiterea 2020 la USAMV Cluj-Napoca va avea loc on-line si on-site

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 13:11

Admiterea 2020 la USAMV Cluj-Napoca va avea loc on-line si on-siteLa Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, inscrierile pentru studiile de licenta si de masterat pentru anul academic 2020-2021, se fac in perioada 7 iulie - 1 octombrie 2020, la cele 5 facultati ale Universitatii - Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii, Facultatea de Medicina Veterinara si Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor.

La nivel de licenta, inscrierea candidatilor va fi continua, incepand

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ BuzzNews ]

Targ de Cariere Digital la Cluj

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 13:11

Targ de Cariere Digital la ClujJoi, 14 mai, incepe Targul de Cariere Digital Cluj, eveniment de recrutare si employer branding desfasurat exclusiv online. Orarul evenimentului este joi si vineri, intre orele 11:00-18:00.

Evenimentul digitalizat va fi difuzat pe platforma Targuldecariere.ro, in pagina evenimentului dedicat clujenilor (www.targuldecariere.ro/cluj-digital) si construieste o experienta virtuala complexa, de la oportunitati de recrutare online, pana la prezentari interactive, webinarii si sesiune de training

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ BuzzNews ]

Evenimente online interactive sustinute de voluntari internationali pentru comunitatea clujeana

Luni, 11 Mai 2020, ora 19:10

Evenimente online interactive sustinute de voluntari internationali pentru comunitatea clujeanaPerioada COVID-19 inseamna schimbari majore in activitatea de voluntariat a 14 tineri din diferite colturi ale Europei. Gazduiti de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, voluntarii au inceput stagiile inca din luna septembrie 2019 cu scopul de a derula activitati de educatie non-formala cu beneficiari din diverse institutii publice si organizatii non-guvernamentale clujene.

Odata cu izolarea impusa de starea de urgenta, voluntarii au gasit noi modalitati de a-si transfera activitatea in mediul

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ BuzzNews ]

SUTE de calculatoare, laptopuri si tablete vor fi donate elevilor de la sate prin programul "IT4Kids in mediul rural"

Joi, 07 Mai 2020, ora 10:10

SUTE de calculatoare, laptopuri si tablete vor fi donate elevilor de la sate prin programul "IT4Kids in mediul rural"Efectele pandemiei COVID-19 sunt resimtite pregnant de copiii aflati in mediul rural, adancind astfel inegalitatile existente intre ei si elevii din mediul urban. Pentru a veni in sprijinul lor si a le facilita accesul la educatie, Scoala informala de IT, alaturi de BCR, au pus bazele proiectului "IT4Kids in mediul rural".

Scopul acestui proiect este de a imbunatati accesul la educatie moderna (inclusiv de la distanta) pentru elevii din mediul rural, in contextul pandemiei cu Coronavirus si a

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ BuzzNews ]

ZECI de calculatoare, laptopuri si tablete vor fi donate elevilor de la sate prin programul "IT4Kids in mediul rural"

Miercuri, 06 Mai 2020, ora 23:10

ZECI de calculatoare, laptopuri si tablete vor fi donate elevilor de la sate prin programul "IT4Kids in mediul rural"Efectele pandemiei COVID-19 sunt resimtite pregnant de copiii aflati in mediul rural, adancind astfel inegalitatile existente intre ei si elevii din mediul urban. Pentru a veni in sprijinul lor si a le facilita accesul la educatie, Scoala informala de IT, alaturi de BCR, au pus bazele proiectului "IT4Kids in mediul rural".

Scopul acestui proiect este de a imbunatati accesul la educatie moderna (inclusiv de la distanta) pentru elevii din mediul rural, in contextul pandemiei cu Coronavirus si a

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ BuzzNews ]

Consiliul Judetean plateste 80 000 lei chirie plus TVA pentru Spitalul Polaris, personalul medical, organizarea si sustinerea activitatii vor fi asigurate si gestionate de catre Spitalul de Infectioase

Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 13:10

Consiliul Judetean plateste 80 000 lei chirie plus TVA pentru Spitalul Polaris, personalul medical, organizarea si sustinerea activitatii vor fi asigurate si gestionate de catre Spitalul de InfectioaseConsiliul Judetean plateste 80 000 lei chirie plus TVA pentru Spitalul Polaris, iar personalul medical, organizarea si sustinerea activitatii vor fi asigurate si gestionate de catre Spitalul de Infectioase.

Consiliul Judetean Cluj si Spitalul Polaris Medical au anuntat incheierea contractului de colaborare "in vederea combaterii COVID-19".

Luni, 27 aprilie a.c., a fost semnat documentul prin care Spitalul Polaris Medical devine o extensie a Spitalului Clinic de Boli Infectioase din

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ BuzzNews ]

AVERTISMENT METEO: Ploi torentiale si vijelii

Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 13:10

AVERTISMENT METEO: Ploi torentiale si vijeliiUrmeaza doua zile cu ploi torentiale si vijelii, potrivit unei informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

In informarea valabila de miercuri, ora 12.00, pana pe 30 aprilie, ora 22.00, se arata ca in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica ce se va manifesta prin averse,

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ BuzzNews ]

Cati clujeni infectati cu CORONAVIRUS sunt in stare critica

Marti, 28 Aprilie 2020, ora 16:10

Cati clujeni infectati cu CORONAVIRUS sunt in stare critica179 de clujeni depistati cu Covid-19 sunt internati in spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca. 12 persoane sunt internate in ATI, din care 7 din judetul Cluj, informeaza Prefectura Cluj.

In total, au fost vindecate si externate 136 de persoane, din care 87 din judetul Cluj.

Pana astazi, 28 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 11.616 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID - 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.404 au fost declarate vindecate

Actualitate / stiri Actualitate133 vizite[ BuzzNews ]

CODVIDHack - Hackathon virtual dedicat luptei impotriva pandemiei COVID19: Codam impreuna si salvam vieti, comunitati si business-uri

Luni, 27 Aprilie 2020, ora 10:10

CODVIDHack - Hackathon virtual dedicat luptei impotriva pandemiei COVID19: Codam impreuna si salvam vieti, comunitati si business-uriChallenge Accepted - Hackathon, evenimentul cu traditie al Scolii informale de IT a ajuns la editia a VI-a si este dedicat exclusiv luptei impotriva efectelor pandemiei COVID19. Anul acesta este organizat in parteneriat cu Acceleratorul de Business BCR - InnovX & Google Atelierul Digital.

Evenimentul CODVidHack va avea loc 100% online, intre 8 si 10 Mai 2020. Participantii la aceasta editie, developeri, cursanti ai Scolii sau tineri pasionati de IT, vor lupta de acasa, timp de 48 de ore,

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ BuzzNews ]

Prof Dr Patriciu Achimas, fost ministru al Sanatatii: vom avea probabil un vaccin eficient peste DOI ANI

Vineri, 17 Aprilie 2020, ora 13:10

Prof Dr Patriciu Achimas, fost ministru al Sanatatii: vom avea probabil un vaccin eficient peste DOI ANIProbabil trebuie sa ne pregatim de un interval de timp de doi ani pana cand un vaccin anti-Covid 19 va fi eficient. Pana atunci, trebuie sa ne adaptam, a declarat la Via Cluj TV prof. dr. Patriciu Achimas-Cadariu, directorul Institutului Oncologic "Ion Chiricuta" din Cluj-Napoca. Medicul, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ciolos, raspunde in inteviu si intrebarii daca majoritatea romanilor ar fi imuni in fata coronavirusului. Profesorul clujean crede ca exista in randul unora dintre

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ BuzzNews ]

Examene de admitere si finalizarea studiilor online, la UBB

Vineri, 17 Aprilie 2020, ora 13:10

Examene de admitere si finalizarea studiilor online, la UBBCandidatii si absolventii Universitatii Babes-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca vor avea posibilitatea de a sustine online examenele de admitere, in timp ce viitorii absolventi vor putea sustine tot online examenele de finalizare a studiilor de licenta si master, conform deciziei adoptate joi, 16 aprilie 2020, de Senatul UBB.

"Am incercat sa venim in intampinarea nevoilor candidatilor si ale studentilor nostri in aceasta perioada cu totul speciala pe care o traversam si sa stabilim niste proceduri

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ BuzzNews ]

UBB in comunitate: Campanie de strangere de fonduri pentru Spitalul Municipal Cluj, initiata de FSPAC

Joi, 16 Aprilie 2020, ora 13:10

UBB in comunitate: Campanie de strangere de fonduri pentru Spitalul Municipal Cluj, initiata de FSPACFacultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (FSPAC) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai a lansat in aceasta saptamana o campanie de strangere de fonduri destinate sprijinirii Spitalului Municipal Cluj-Napoca.

"COVID-19 forteaza limitele sistemului nostru de sanatate si momentan spitalul functioneaza sub o presiune considerabila. Tocmai de aceea este datoria noastra sa ne asiguram ca nivelul calitatii serviciilor de sanatate va ramane unul ridicat si cand valul celor

Life Show / stiri Actualitate17 vizite[ BuzzNews ]

Kaufland anunta peste 250 locuri de munca disponibile in intreaga tara, inclusiv la Cluj

Joi, 16 Aprilie 2020, ora 13:10

Kaufland anunta peste 250 locuri de munca disponibile in intreaga tara, inclusiv la ClujPentru a-i sprijini pe cei care sunt in cautarea unui loc de munca stabil in aceasta perioada, Kaufland Romania anunta peste 250 de posturi disponibile. Posturile sunt deschise in Bucuresti, dar si in alte orase din tara, precum Iasi, Craiova, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Calarasi, Botosani, Turda, Sfantu Gheorghe, Moreni, Radauti etc.

Disponibile la nivelul intregii companii, posturile ofera oportunitati pentru toate palierele de experienta, de la trainee si pana la manager,

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ BuzzNews ]

62 de clujeni infectati cu coronavirus, 5 bolnavi in ultimele 24 de ore

Vineri, 03 Aprilie 2020, ora 16:11

62 de clujeni infectati cu coronavirus, 5 bolnavi in ultimele 24 de oreCinci clujeni au fost confirmati cu COVID 19 in ultimele 24 de ore, numarul total al persoanelor infectate din judetul Cluj fiind de 62, informeaza prefectul judetului, Mircea Abrudean.

Pacientii sunt internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" Cluj-Napoca. Medicii clujeni main trateaza alti 46 de bolnavi de COVID 19, insa proveniti din alte judete.

La Cluj, 547 persoane se afla in carantina, 4.521 persoane in autoizolare la

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ BuzzNews ]

57 de clujeni sunt infectati cu noul coronavirus

Joi, 02 Aprilie 2020, ora 19:11

57 de clujeni sunt infectati cu noul coronavirus57 de clujeni sunt infectati cu noul coronavirus (COVID 19) si sunt internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca si la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ,,Leon Daniello" Cluj-Napoca, a informat prefectul Mircea Abrudean. Incepand de joi, reprezentantul guvernului in teritoriu a primit din nou acceptul Grupului de Comunicare Strategica de a furniza mass media informatii referitoare la numarul de cazuri inregistrate la Cluj. Acelasi lucru se intampla si in alte judete.

In

Actualitate / stiri Actualitate142 vizite[ BuzzNews ]

O femeie din Cluj ucisa de coronavirus

Joi, 26 Martie 2020, ora 16:10

O femeie din Cluj ucisa de coronavirusPrimul deces provocat de noul coronavirus a fost inregistrat joi in judetul Cluj, la Spitalul Huedin. Este al 18-lea caz inregistrat la nivel national.

Persoana decedata este o pensionara in varsta de 76 ani, care a fost transferata de la sectia ATI a Spitalului de Boli Infectioase Cluj.

Pacienta avea afectiuni preexistente:

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ BuzzNews ]

10 clujeni cu coronavirus descoperiti intr-o singura zi! 9 erau in carantina

Vineri, 20 Martie 2020, ora 16:10

10 clujeni cu coronavirus descoperiti intr-o singura zi! 9 erau in carantina10 clujeni cu coronavirus au fost depistati joi la Cluj, noua dintre ei fiind in carantina, informeaza Prefectura Cluj.

In urma testarii dde joi, 19.03.2020, au fost depistate pozitiv un numar total de 10 persoane din judetul Cluj, din care 9 erau in carantina (5 femei cu varsta cuprinsa intre 28-47 ani si 4 barbati cu varsta intre 27-51 ani).

Al zecelea caz este o femeie de 29 de ani aflata in autoizolare (a calatorit in Austria, Germania), internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase

Actualitate / stiri Actualitate86 vizite[ BuzzNews ]

Floristii romani, chemati sa se alature Asociatiei Antreprenorilor din Domeniul Floristic pentru a invinge criza

Joi, 19 Martie 2020, ora 07:10

Floristii romani, chemati sa se alature Asociatiei Antreprenorilor din Domeniul Floristic pentru a invinge crizaFloristii din Romania sunt chemati sa lupte cu criza generata de pandemia de coronavirus ca membri ai Asociatiei Antreprenorilor din Domeniul Floristic (AADF).

Presedintele asociatiei, Dorin Zagrean, a declarat la Via Cluj TV ca momentul nefast traversat de Bursa de flori din Olanda poate fi o oportunitate pentru romanii din aceasta industrie.

El face un apel la producatori, en-gros-isti si floristi sa se alature AADF pentru deveni mai puternici in fata crizei provocata de coronavirus si

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ BuzzNews ]

Aeroportul Cluj, in ajutorul romanilor care vor sa ajunga acasa

Marti, 17 Martie 2020, ora 23:10

Aeroportul Cluj, in ajutorul romanilor care vor sa ajunga acasaMai multe tari din UE au adoptat in aceste zile interdictii de calatorie transfrontaliere, ca urmare a pandemiei cu Covid-19 si au afectat in acest fel si cetateni romani care au ales sa foloseasca aeroporturi din aceste tari. Aeroportul Cluj se ofera sa ii ajute.

Deoarece cea mai recenta masura de aceasta natura a fost adoptata si de Ungaria, cetatenilor straini, inclusiv celor romani, nu

Actualitate / stiri Actualitate84 vizite[ BuzzNews ]

22 de persoane in CARANTINA la Cluj

Miercuri, 11 Martie 2020, ora 16:10

22 de persoane in CARANTINA la ClujPrefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a anuntat ca avem in judet 22 de persoane sosite din zona rosie a Italiei care au fost plasate in carantina, conform procedurilor.

La ora transmiterii acestei stiri, avem 582 izolati la domiciliu, 278 iesiti din izolare, 22 in carantina. In Cluj au fost pregatite in afara spitalelor patru cladiri pentru carantina, cu o capacitate de

Actualitate / stiri Actualitate87 vizite[ BuzzNews ]

Consiliul Judetean a inceput lucrari pe drumul judetean 108C Garbau - Aghires - Leghia

Marti, 10 Martie 2020, ora 16:10

Consiliul Judetean Cluj a demarat lucrari de intretinere ce vizeaza un sector in lungime de 22,45 kilometri al drumului judetean 108C Garbau - Aghires - Leghia. Acestea se deruleaza pe tronsonul cuprins intre pozitiile kilometrice 5+600 si 28+050.

In cadrul acestora, pe sectorul in lungime de 4,1 kilometri situat intre pozitiile 23+950 si 28+050, lucrarile se vor finaliza cu asternerea de covor asfaltic si realizarea de santuri si acostamente. In aceasta faza, a fost deja asternut covorul

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ BuzzNews ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Gheata a facut prapad la Cluj. Oamenii au crezut ca vine ninsoarea - FOTO
Oamenii din Campia Turzii au fost luati prin surprindere de vreme si s-au trezit cu gheata pe drum ...
Focar de infectie langa Cluj-Napoca. Patru copii, pozitivi la Covid-19
Copiii sunt din localitatea Viisoara si locuiesc pe o strada pe care se afla aproximativ 100 de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor