44 de blocuri cu 6 etaje se doresc in locul padurii de aluni, pe Dealul de Jos, deasupra Donath Park, langa Padurea Hoia. Comisia de urbanism a consilierilor a respins proiectul

Miercuri, 24 Martie 2021, ora 22:05
98 citiri
Primarul Bogdan Pivariu a confirmat pentru Actualdelcluj.ro ca proiectul este supus atentiei consilierilor dupa ce investitorii au presat administratia locala, asistati de avocati, sa se dea unda verde si acestor blocuri situate in apropierea padurii Hoia. El a estimat ca probabil se va ajunge in instanta cu acest proiect. A mai spus ca deja s-au facut doua drumuri cu asfalt in zona pentru care administratia a amendat doua societati deoarece le-au facut fara autorizatie.

Cu avocati, Neag ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.