Actorul Claudiu Belont vrea sa devina primarul unei comune de munte din Cluj: "Pandemia m-a facut sa zic ca, daca tot raman aici, sa incerc sa fac ceva"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Iunie 2020, ora 10:15
55 citiri
Actorul Claudiu Bleont a povestit ca viziteaza comuna Belis si imprejurimile de cand era copil, iar in perioada pandemiei si-a zis: "daca tot raman aici, sa incerc sa fac ceva ca si gospodar pentru comuna in care locuiesc". Claudiu Bleont a povestit de ceva vreme s-a mutat la Belis si vrea sa se implice in viata comunitatii.

"M-am mutat de cateva luni in Belis, fiind in Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatal meu a fost indragostit de Apuseni si mi-a transmis si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.