Acuzatie grava la adresa unor medici facuta de un cunoscut judecator. "Unii nu intra in sala de operatie fara sa consume canabis"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Septembrie 2021, ora 20:15
49 citiri
Cristi Danilet, unul dintre cei mai cunoscuti judecatori romani, sustine ca exista doctori care consuma droguri chiar si inainte de a intra in sala de operatie. Judecatorul a refuzat sa dea nume, dar a spus ca e vorba inclusiv despre medici cunoscuti din Cluj. Invitat la emisiunea Servus Cluj, Danilet a surprins cu o declaratie despre medici si IT-isti din Cluj consumatori de substante interzise. El a evitat insa sa dea vreun nume, limitandu-se la a da exemplul unui medic din zona Dej-Gherla, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Abuzul omului de rand continua! Clujenii din Manastur s-au trezit cu facturi de mii de lei de la Electrica - FOTO
Clujenii care locuiesc in Manastur s-au trezit cu facturi de mii de lei emise de Electrica, cu toate ...