Acuzatii grave facute de vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. "Sunt practic condamnati la moarte, li se refuza tratamentul"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 Iunie 2020, ora 15:14
24 citiri
Deputatul clujean Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, sustine ca pacientii cu imunodeficienta dobandita nu pot fi internati in spitale, ceea cear echivala cu condamnarea lor la moarte. Deputatul USR spune ca spitalele sunt inchise pentru acesti pacienti din cauza Covid-19 si ca ei ar fi lasati la voia intamplarii. Emanuel Ungureanu a solicitat Ministerului Sanatatii ca pacientii asimptomatici infectati cu SARS-CoV-2 sa nu mai fie internati cu forta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...