Apel la o declaratie publica a fiecarui candidat pentru functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca impotriva traseismului si promovarii in functii publice a politrucilor (P.E.)

Joi, 10 Septembrie 2020, ora 13:46
34 citiri
Fac un apel si catre actualul primar si candidat pentru a cincea oara pentru aceasta functie, sa se disocieze public de netrebniciile lui Orban si Tise, privind racolarile si lichelismul pe functii publice. Si sa treaca la fapte. Sa restructureze organigrama primariei iar angajarile sa fie strict pe criterii de competenta. Fara aceasta pozitie publica clara si fara fapte concrete care sa demonstreze ca nu sunt doar vorbe, Emil Boc este partas, iar tot raul si lipsa de morala din politica vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.