Asistenta romanca devenita imaginea sistemului sanitar britanic explica de ce a plecat din Romania. "Nu mai suportam eterna coruptie"

Sursa: Adevarul
Vineri, 14 August 2020, ora 04:06
80 citiri
Claudia Anghel a emigrat in Marea Britanie in urma cu 7 ani, iar astazi este una dintre cele mai apreciate asistente de catre Serviciul National Medical din aceasta tara. Nu intamplator, britanicii au transformat-o in imaginea acestei institutii importante, iar panouri uriase cu imaginea Claudiei au tronat in Londra si in alte orase importante din Insula. Claudia Anghel a ales sa plece din Romania inca din 2013. A luat aceasta decizie pentru ca nu mai vedea "luminita de la capatul tunelului" ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.