Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania cere autoritatilor sa gaseasca solutii in fata cozilor interminabile de la iesirea din tara/ "Autoritatile fac spectacol de incompetenta!"

Joi, 01 Iunie 2023, ora 22:08
69 citiri
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) cere Ministerului Afacerilor Externe (MAE) sa treaca de la avertismente la actiuni concrete privind situatia alarmanta de la frontierele tarii, unde turistii si calatorii se confrunta cu cozi de ore in sir, blocandu-se in drumul lor spre destinatii de vacanta si la revenirea in tara si sa ofere solutii viabile pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta calatorii, potrivit unui comunicat de presa citat de economedia.ro.

ANAT ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.