Boc ii invata pe bucuresteni cum sa rezolve cazul grevei din transportul public: "I-as fi dat afara imediat pe cei care nu aplica o sentinta"

Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 11:56
48 citiri
Primarul Clujului a venit cu o reactie dura dupa negocierile esuate intre sindicalistii Societatii de Transport Bucuresti si conducerea companiei. Edilul municipiului a declarat la un post TV national ca "este inadmisibil, cand ai o sentinta judecatoreasca, sentinta ce declara o greva ilegala, ca cineva din statul roman sa nu o respecte si sa nu se intample nimic".
Reamintim ca autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Bucuresti nu au circulat deloc timp de cinci zile, dupa ce soferii STB au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.