Britanic stabilit la Cluj, socat de modul in care Electriuca Furnizare umfla facturile: "Rusine sa va fie!"

Marti, 27 Februarie 2024, ora 12:36
89 citiri
Un fotograf britanic stabilit la Cluj s-a lovit de serviciile oferite de Electrica Furnizare, primind o factura umflata rau, avand in vedere ca nici nu a locuit in ultimele cinci luni acolo.
"Ei bine, Electrica Furnizare se pare ca vom avea putin de discutat.

Nu am stat in locatia respectiva din noiembrie si, cumva, mi-ati calculat un consum la factura de electricitate de 1528.02 lei... Chiar daca adun ultimele cinci facturi primite, nu ajung la jumatate din suma facturata acum.
Pirati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...