"Cantina compasiunii", ideea lui Stefan Mandachi, prinde radacini la Cluj-Napoca. Un alt restaurant din Cluj da mancare pentru oamenii sarmani

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 12:36
93 citiri
Un alt restaurant din Grigorescu s-a alaturat campaniei "Cantina compasiunii", initiata de cunoscutul antreprenor si activist Stefan Mandachi.
De joi, 27.01.2022, in fiecare saptamana, intre orele 10.30 - 11.30, restaurantul Sinaia, de pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul Grigorescu, se alatura proiectului "Cantina Compasiuni", anunta reprezentantii restaurantului.
Joia sunt oferite 100 de portii de mancare, fiind posibilitati de crestere a portiilor, in functie de contributia sponsorilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.