Cat valoreaza viata unui om? Ce pedeapsa a primit un sofer din Cluj care a provocat un accident mortal pe Drumul National 1?

Duminica, 12 Iulie 2020, ora 19:27
149 citiri
V. Peter, din comuna clujeana Capusu Mare, este soferul care a provocat, in data de 7 mai 2018, un accident rutier pe DN1, intre Teius si Aiud, soldat cu decesul unei persoane si ranirea grava a alteia. Tanarul se afla la volanul unei autoutilitare pe DN 1.

La kilometrul 400, in afara orasului Teius, in timp ce conducea in directia Aiud - Teius, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers fata de autoturismul ce circula in fata sa, iar pentru a evita impactul a patruns pe sensul opus de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.