Cel mai mare betivan din ultimele luni a ajuns in arestul Politiei Cluj - VIDEO

Vineri, 19 August 2022, ora 15:36
120 citiri
Politistii au dat in trafic peste un sofer in coma alcoolica. Oamenii legii spun ca era atat de beat incat nu putea vorbi bine, fiind, probabil, cel mai turmentat sofer depistat la volan in ultimele luni.
La data de 18 august a.c., politistii din cadrul Politiei municipiului Campia Turzii au retinut pentru 24 de ore, un barbat, in varsta de 54 de ani, depistat la volanul unui autoturism, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Acesta a fost depistat de politisti la data de 16 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...