Cercetatori americani: Covid-19 nu se raspandeste prin apa. Scaldatul in piscine, in mare sau lacuri nu e periculos. "Probabil ar trebui ca cineva sa bea toata apa dintr-un lac pentru a lua virusul"

Marti, 26 Mai 2020, ora 09:06
19 citiri
Expertii in sanatate publica din Statele Unite au transmis ca noul coronavirus nu traieste in apa din piscine si, potrivit Centrului de Control si Prevenire a Bolilor din SUA, "Nu exista dovezi ca COVID-19 se poate transmite prin utilizarea piscinelor si a cazilor", scrie The New York Post, citat de Mediafax.

Clorul din apa din piscine este fatal pentru noul coronavirus. "Cantitatea medie de clor dintr-o piscina va ucide virusul", a explicat Roberta Lavin, profesor de medicina la Universitatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.