Cersetor din Cluj-Napoca batut si lasat cu mana rupta de politia locala! Pentru a-si tine gura, l-au mituit in Gara - VIDEO

Marti, 26 Octombrie 2021, ora 15:37
86 citiri
Un cersetor din Cluj-Napoca ar fi fost batut de politistii locali si apoi abandonat cu mana rupta la marginea orasului. Acolo l-a gasit un sofer, care a chemat politia nationala.
Intr-o filmare, politistii locali ii dau cersetorului 500 de lei pe peronul Garii Cluj, pentru a nu depune plangere, scrie Foaia Transilvana.
Cersetorul a fost depistat de doi politisti locali, in civil, si dus la Sediul Primariei Cluj din Piata Unirii. Acolo a fost lovit cu bastonul si i-ar fi fracturat mana. Victima ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.