Cine este Cezar Ionascu, consultantul vestimentar care indeamna oamenii sa nu poarte masca: "Cezar vinde, de fapt, sfaturi de agatat pentru puberi"

Sursa: Adevarul
Marti, 30 Iunie 2020, ora 18:18
642 citiri
Cezar Ionascu da sfaturi medicale pe retelele de socializare, indemand oamenii sa nu mai poarte masca, fara a avea nicio calificare medicala. Fost avocat, el a renuntat la slujba pentru cea de "consultant vestimentar si de imagine". Ionascu a ajuns in atentia tabloidelor in perioada in care a fost iubitul Ozanei Barabancea. "Consultantul vestimentar si de imagine" Cezar Ionascu a publicat, zilele trecute, un videoclip, pe retelele de socializare, prin care indeamna romanii sa nu mai poarte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.