Cluj-Napoca, intr-un top al oraselor inedit, in timp ce Bucurestiul nu s-a clasat nici macar in primele 100. Pe ce loc este Clujul?

Marti, 28 Martie 2023, ora 09:35
101 citiri
Iata care sunt cele mai populare destinatii pe plan international, conform indicelui oraselor pentru calatorii responsabile.

Vizitarea altor orase in minivacante tip citybreak este un lucru foarte comun de ceva ani buni incoace, drept dovada ca se asteapta ca aproape 800 de milioane de persoane sa viziteze in fiecare an cate o destinatie urbana internationala pana in 2025.
Pentru a ajuta oamenii sa caute optiuni pentru astfel de calatorii cu mai putin impact asupra destinatiei, motorul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.