Clujeni revoltati de aglomeratia din autobuze si din statii, cauzata de programul de 1 iunie: "Probabil cred ca oamenii stau in casa in fata monitoarelor"

Joi, 01 Iunie 2023, ora 18:35
64 citiri
Mai multi clujeni au reclamat faptul ca atat statiile de autobuz, cat si autobuzele au fost extrem de aglomerate pe tot parcursul zilei de joi, 1 iunie. Cetatenii s-au decis sa-si reverse frustrarile la adresa deciziei administratiei de a reduce cursele in mediul online.
"Cam rupt de realitate CTP-ul, azi se circula dupa orarul de sambata-duminica. Orasul e mega/hiper aglomerat, plin de lume, mult mai aglomerat decat intr-o zi obisnuita de lucru. Sus pusii probabil cred ca oamenii stau in casa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.