Comunicat de presa " Intalnire a primarului Bogdan Pivariu si o delegatie a Bancii Europene de Investitii si Ministerului Sanatatii pe tema Spitalului Regional de Urgenta"

Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 14:10
69 citiri
Primarul comunei Floresti, Bogdan Pivariu, s-a intalnit in aceasta dupa-amiaza cu reprezentanti ai Ministrului Sanatatii si Bancii Europene pentru Investitii intr-o misiune de evaluare a nevoilor si prioritatilor beneficiarilor Proiectului Spitalului Regional de Urgenta Cluj.

Proiectul Spitalului Regional de Urgenta Cluj este unul dintre cele mai importante demersuri ale sistemului medical romanesc din acest deceniu, de o importanta cruciala in special pentru zona de Nord-Vest a Romaniei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.