Curtile bisericilor au fost ticsite de enoriasi in noaptea de Inviere. Lumina Sfanta a adus bucurie in sufletele credinciosilor: "Sa fie pace!"

Duminica, 24 Aprilie 2022, ora 15:36
44 citiri
Emotia noptii de Inviere a fost resimtita de credinciosii din intreaga tara. Dupa doi ani de pandemie, presarati cu restrictii, credinciosii au umplut bisericile si manastirile din toata tara. Au fost roiuri de oameni atat in lacasurile de cult, cat si in jurul acestora, iar Lumina Sfanta a adus bucurie in sufletele tuturor.
Sute de credinciosi au mers de Inviere la manastirile si catedralele din tara, locuri speciale, in care icoanele savarsesc adevarate minuni. In miez de noapte, clopotele au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.