Delegari fantoma la Protectia Consumatorilor Cluj! Un inspector figureaza in acte ca lucrand la Cluj: "Eu nu l-am vazut la serviciu"

Luni, 04 Martie 2024, ora 15:37
63 citiri
Doua decizii de delegare a unor inspectori din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor la Cluj si Satu Mare sunt invaluite in mister.
Vorbim despre doua decizii din 4 august, prin care doi comisari au fost mutati de la Bihor, dar se pare ca totul a fost fictiv. Unele surse spun ca prin aceasta metoda s-a incercat blocarea unor posturi vacante din Cluj si Satu Mare, pentru a nu fi desfiintate asa cum cerea Guvernul ,in care actiune de reducere a posturilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.