Do tineri, dintre care un minor, prinsi in flagrant in timp ce furat bunuri dintr-un garaj

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 13:22
474 citiri
La data de 13 ianuarie, politisti din cadrul Sectiei 6 Politie Cluj-Napoca i-au depistat in flagrant pe Claudiu F. de 23 ani si un minor de 16 ani, din Cluj-Napoca. Cei doi au fortat lacatul unui garaj, au patruns in interior si au sustras mai multe produse alimentare.

Acestia au abandonat bunurile in timp ce incercau sa-si asigure scaparea prin fuga. Prejudiciul in valoare de 300 lei a fost recuperat in totalitate. In urma controlului corporal efectuat asupra celor doi au fost descoperite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...