Doi clujeni au fost condamnati la inchisoare dupa ce, dandu-se drept angajati ai Primariei, au usurat o femeie in varsta de economii, in suma de peste o mie de euro

Marti, 21 Iunie 2022, ora 18:08
34 citiri
Doi clujeni au fost condamnati la inchisoare dupa ce, dandu-se drept angajati ai Primariei, au usurat o femeie in varsta de economii, in suma de peste o mie de euro.

Curtea de Apel Cluj i-a condamnat pe cei doi - un barbat si o femeie domiciliati in Cluj-Napoca la inchisoare, pe barbat cu executare iar pe femeie cu suspendare, dupa ce acestia au recunoscut faptele.

Sentinta in dosar a fost pronuntata in 17 ianuarie de catre Judecatorie, dar a fost atacata cu apel, care a fost solutionat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.