Dorin Nicolae Lojigan, primarul municipiului Campia Turzii: "It(Trade Mark)t(Trade Mark)t(Trade Mark)st(Trade Mark)Aat(Trade Mark)t(Trade Mark)(Trade Mark) t(Trade Mark)(Trade Mark)t(Trade Mark)s t(Trade Mark) at(Trade Mark)t(Trade Mark)-at(Trade Mark)Cop

Joi, 03 Iunie 2021, ora 23:59
57 citiri
A venit momentul ca iubitorii sporturilor de la Campia Turzii sa se bucure de o structura care sa le ofere cele mai bune conditii pentru antrenament si distractie!

De la sporturi extreme (skateboarding, rollerblading, trotinete, bmx), la fotbal, handbal, baschet, precum si patinaj artistic pe timp de iarna, toate vor putea fi practicate in Complexul Polisportiv "AlfaGen", situat in Parcul Municipal (Berc) din Campia Turzii.

Incepand de sambata, 5 iunie, ora 11:00, toti tinerii practicanti de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.