Dosarul "Proxeneti la Dej". Motivarea instantei pentru arestarea preventiva a lui Coco, Sharpele si a celorlalti "antreprenori"

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 18:07
35 citiri
Luarea masurii arestarii preventive a inculpatilor este proportionala cu gravitatea acuzatiilor aduse, imprejurarile in care s-a comis infractiunea, inculpatii folosind metode de manipulare pentru a convinge victimele sa se prostitueze, le controlau, supravegheau, uneori exercitand inclusiv acte de violenta, arata someseanul.ro.

Privarea de libertate este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol concret pentru ordinea publica, in cauza neputand fi aduse garantii suficiente ca, odata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.