EXCLUSIV Nepotul lui Blaga, "parasutat" sa candideze la Cluj. Cine este Sorin Moldovan, oradeanul pe care seful PNL il vrea deputat de Cluj.

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 20:40
226 citiri
Oradeanul Sorin Moldovan care va candida in decembrie pentru un post de deputat in judetul Cluj este nepotul copresedintelui PNL Vasile Blaga, informatie confirmata de altfel de Moldovan in presa locala din Vaslui, in 2012, unde a candidat. Liderul PNL Cluj Daniel Buda nu a putut fi contactat pe parcursul zilei, in ciuda insistentelor, pentru a oferi un punct de vedere pe acest subiect.

Moldovan, copresedinte al Tineretului National Liberal, este "parasutat" sa candideze pe listele PNL Cluj la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.