Fapta buna ce merita spusa! Doi soferi au sarit sa il ajute pe Neculai, clujeanul care traieste din colectat cartoane - FOTO

Luni, 27 Martie 2023, ora 12:31
64 citiri
Doi soferi clujeni merita tot respectul pentru ca au sarit sa il ajute pe Neculai, clujeanul simpatizat si ajutat de toata lumea.

"Doi soferi au coborat de la volan ca sa dea o mana de ajutor tipului cu cartoane sa treaca strada", a relatat un sofer clujean pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Neculai a fost fotografiat de un jurnalist si a avut o singura cerinta: "Reclama pe calculator"In 2012 - 2013, domnul Neculai avea 41 de ani si traia pe strazi, fara niciun adapost. Pagina de Facebook ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.