Finalist in cursa pentru Capitala Europeana a Inovarii, Clujul se vrea Capitala Europeana a ACCESIBILITAEsII. Ce inseamna acest titlu?

Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 16:14
34 citiri
Clujul se pregateste pentru intrarea in competitia "Access City Award", un titlu ce recunoaste si premiaza dorinta, abilitatea si eforturile oraselor din Uniunea Europeana de a deveni accesibile pentru persoanele cu dizabilitati.

"Urmatorul proiect de amploare pe care il pregatim, tot in aceasta maniera de capitala este pregatirea Clujului sa candideze pentru titlul de Capitala Europeana a Accesibilitatii, adica de a asigura facilitati pentru persoanele cu dizabilitati la cel mai inalt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.