Gicu Rece: "PSD Campia Turzii nu este mosia nimanui, nu este stapanita de cei 3 PUI (Pop, Uiorean, Isac)"

Duminica, 21 Iunie 2020, ora 21:12
16 citiri
Asa cum nici Campia Turzii nu este pe persoana fizica si nu are stapan, nici PSD Campia Turzii nu este pe persoana fizica si nu are stapan!!!!

Aceasta organizatie, familie, formata din oameni minunati, este cea care conteaza si decide.

PSD Campia Turzii nu este mosia nimanui, nu este stapanita de cei 3 PUI (Pop, Uiorean, Isac), nici de Rece, Sandru..., ea este a tuturor membrilor, simpatizantilor si votantilor care cred in valorile social-democrate.

Un lucru sa fie foarte clar, respectul nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Inca o comuna clujeana primeste statut de statiune turistica de interes local. Vezi lista localitatilor din Cluj declarate statiuni
Comuna clujeana Sancraiu va deveni statiune turistica de interes local. Alte 13 localitati din mai ...
Un salvamontist clujean a murit, la doar 33 de ani, dupa ce a fost surprins de o avalansa la Balea Lac: ,,Adio, legenda noastra vie!"
Un tanar salvamontist s-a stins din viata intr-o avalansa de mari dimensiuni produsa in zona Balea ...
Se monteaza parapeti de protectie pe mijlocul drumului, pe cateva sectoare din cel mai periculos drum din Cluj, de maine; circulatia are loc alternativ pe durata lucrarilor
Se monteaza parapeti de protectie pe mijlocul drumului, pe cateva sectoare din cel mai periculos ...