Inca o comuna clujeana primeste statut de statiune turistica de interes local. Vezi lista localitatilor din Cluj declarate statiuni

Sambata, 17 Februarie 2024, ora 12:29
160 citiri
Comuna clujeana Sancraiu va deveni statiune turistica de interes local. Alte 13 localitati din mai multe zone ale tarii vor fi atestate ca statiuni turistice.
Guvernul a aprobat, vineri, in sedinta, o Hotarare pentru aprobarea atestarii unor localitati sau parti din localitati ca statiuni turistice de interes national si local, precum si modificarea si completarea HG nr. 852/2008 pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice, transmite Agerpres.

Comuna Sancraiu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...