Incident la vizita premierului Ciolos la Cluj. Organizatorul primei manifestatii antirefugiati i-a cerut socoteala: "De ce permiteti islamizarea Romaniei?"

Sursa: Adevarul
Vineri, 04 Martie 2016, ora 10:19
93 citiri
Calin Marincus, fost boxer si agent de paza la o firma de securitate din Cluj, cel care a organizat in vara anului trecut prima manifestatie antirefugiati din tara, l-a asteptat pe premierul Ciolos la intrarea in Muzeul de Istorie al Transilvaniei si a strigat: "De ce permiteti intrarea islamistilor in Romania?" "Acestia vor islamiza tara", "Veti ajunge la cosul de gunoi al istoriei", "Avem femei sarace si batrani care ar putea beneficia de acei bani". Ciolos a vorbit cu protestatarul la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.