Indemnul unei jurnaliste britanice legata afectiv de Romania. "Am auzit de romani care si-au ascuns identitatea. Fiti mai mandri si luptati pentru ea"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 23 Decembrie 2020, ora 04:21
60 citiri
Cat de afectati vor fi romanii dupa Brexit si cum va arata noua Europa, in ce masura vom putea vorbi de o Scotie independenta si cum au ajuns unii britanici sa ravneasca la pasaportul romanesc. Sunt doar cateva dintre problemele discutate cu Tessa Dunlop, jurnalist, istoric si scriitor cunoscuta in Marea Britanie si Romania, deopotriva. E cunoscuta in special in tara sa, Marea Britanie, unde a prezentat in ultimii ani o serie de documentare istorice pentru posturi de televiziune celebre precum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.