Inovarea la nivel local, cheia dezvoltarii comunitatilor

Vineri, 27 Mai 2022, ora 15:05
45 citiri
In Cluj-Napoca, noile tehnologii sunt utilizate pentru a imbunatati calitatea vietii cetatenilor, orasul avand ca misiune fundamentala transformarea digitala in dezvoltarea sa pe termen lung. In acest context, inovarea la nivel local joaca un rol cheie si va aduce orasului mai multa vizibilitate, iar in perspectiva o dimensiune globala.

Primul eveniment de inovare din sud-estul Europei post pandemie a fost organizat la Cluj-Napoca in perioada 19-20 mai. Innowave Summit 2022 a fost organizat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...