Interzicerea ambarcatiunilor cu motor pe lacurile Tarnita si Belis, amanata de peste 10 luni. "Domnule Bode, va tine sa beti un pahar de apa direct din Tarnita?"

Duminica, 05 Iulie 2020, ora 09:16
35 citiri
Reactia vine dupa ce, ieri, senatorul USR a primit raspunsul oficial la interpelarea, de luna trecuta, privitoare la interzicerea ambarcatiunilor cu motor pe lacurile Tarnita si Belis Fantanele, din judetul Cluj. In raspuns, reprezentantii Ministerului Transporturilor au informat ca proiectul Hotararii de Guvern va reintra in procedura de avizare "in cel mai scurt timp".

"Dupa peste zece luni de demersuri oficiale si ani buni de proteste civice, ministrul Transporturilor raspunde ca sursa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.