Lider PNL Cluj, despre motiunea de cenzura a PSD: "Eu am incercat sa-i conving pe parlamentarii USR PLUS sa nu o voteze"

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 18:36
34 citiri
Deputatul liberal Radu Moisin sustine ca strategia PNL pentru ca motiunea de cenzura a PSD sa nu treaca in Parlament este sa discute si sa-i convinga pe cat mai multi deputati si senatori sa nu o voteze.
Moisin a vorbit despre criza politica generata de ruperea coalitiei de guvernare si despre motiunea social-democratilor care a fost citita in Parlament joi si urmeaza sa fie votata martea viitoare.
"Cei de la PSD au anuntat demult ca vor depune aceasta motiune. Ei sustineau de acum o luna ca o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.