Locatarii unui bloc din Manastur au ramas fara caldura si apa calda. Nebunia ar fi pornit de la o sesizare despre care vecinii nu stiu nimic: "Penibil!"

Vineri, 23 Februarie 2024, ora 12:36
94 citiri
Locatarii celor 28 de apartamente situate in blocul de pe strada Hameiului numarul 3, in cartierul Manastur, si-au petrecut noaptea de joi spre vineri in frig. Oamenii zic ca totul ar fi pornit dupa ce angajatii companiei Delgaz Grid le-ar fi sistat serviciul de distributie a gazelor fara sa le explice clar la care apartamente ar fi avut loc scurgeri de gaze. Problema ar fi urmat sa fie solutionata de o alta "firma-partenera", autorizata de ANRE, desigur contra cost. Oamenii sunt revoltati de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...