Lucrari de compromis pe B-dul 21 decembrie, in centrul Clujului. Boc: "Noi trebuia sa terminam proiectul european, ei n-au avut experti, au lucrat cu ce au avut, dar le-am spus ca nu accept nicio lucrare pana nu arata impecabil"

Joi, 05 Mai 2022, ora 15:05
46 citiri
Primarul Emil Boc a dat asigurari consilierilor locali si clujenilor ca firma Diferit, cea care a lucrat la modernizarea B-dului 21 Decmbrie 1989 din centrul Clujului (pe un proiect cu finantare europeana), va remedia toate deficientele constatate de comisia de receptie. Oficialul a mai spus ca deja societatea urmeaza sa refaca si alte deficiente imputate pentru o alta lucrare, cea din Piata Lucian Blaga -Napoca, realizata pentru Primarie tot in cadrul unui proiect cu fonduri europene.

"Acum ...citeste toata stirea
Cele mai citite stiri
Detalii despre accidentul din Floresti de sambata seara. S-a facut praf, lovind gardurile - FOTO
Un accident grav de circulatie s-a produs pe DN1, in Floresti. Un conducator auto in varsta de 19 ...
Regretul unui om de afaceri odata cu criticile formulate privind turnul cu 25 de etaje construit in Cluj-Napoca: "Personal, as fi mandru ca in Cluj sa existe un cartier de zgarie-nori"
Intr-o emisiune locala, arhitectul Serban Esiganas a analizat, critic, pentru public, primul ...
Festivalul romilor din Cluj, Khetane, o adevarata reusita in ochii unui activist clujean. Insa, nici urma de politicieni in fata scenei
Clujeanul civic Adrian Dohotar nu a contenit sa publice cateva cuvinte despre experienta lui la ...