"Masina putea sa fie in casa la mine, ca ei tot o ridicau". Un clujean a invins Primaria dupa ce i-au ridicat BMW-ul pentru ca era "prafuit"

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 18:37
115 citiri
Un clujean a castigat lupta cu sistemul, dupa ce autoritatile locale i-au ridicat masina abuziv de pe un loc de parcare platit chiar la Primarie, sub pretextul ca ar fi fost "abandonata"! In ultimii ani, Cluj-Napoca apare tot mai des in topuri la capitole precum digitalizare, modernizare si dezvoltare economica. Fata nefardata a Clujului se vede insa atunci cand coboram la firul ierbii, la cazurile individuale ale oamenilor depasiti de un sistem in care omul e sub profitul incasat, ca valoare. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.